Opklapbed

Als je vaak logeetjes hebt, maar geen complete logeerkamer wilt, is een opklapbed een handige keuze. Deze kun je makkelijk kwijt, is een onderdeel van de kamer en is zo uitgeklapt als je het nodig hebt. Het bed is onopvallend weg te klappen en past goed in elke ruimte. Op zolder, in de studeerkamer of in de kamer van je kinderen, het kan makkelijk. Door het bed weg te klappen en gebruik te maken van een opklapbed plus bureau combinatie, wordt de studeerkamer in één klap multifunctioneel. Als student op een kleine kamer is het eveneens een uitkomst. Je stapt je bed uit, klapt het op, klapt je bureau neer en je kunt aan de gang. Je bureaublad hoeft niet opgeruimd te worden en je kunt je laptop laten staan. Het bed is dus altijd klaar voor gebruik.

Wat is een opklapbed?

In het geval van een kleine slaapkamer, een logeerkamer of als je regelmatig een extra bed nodig hebt, kun je kiezen voor een opklapbed. Een groot voordeel van een opklapbed is dat deze gemakkelijk opgeborgen kan worden. Even inklappen en je hebt geen idee dat er een bed in de kamer staat. Dit is ideaal op plaatsen waar de ruimte beperkt is of waar het bed maar af en toe nodig is. Denk bijvoorbeeld aan een studentenkamer, vakantiehuis, studio of logeerkamer. Een opklapbed biedt alle luxe van een ledikant, met als groot voordeel dat je deze kunt opbergen als je het niet gebruikt. Met een handomdraai tover je de woonkamer, studeerkamer of zolder om tot een volwaardige slaapkamer.

Bestel een opklapbed bij misterbed.nl! 

Maak goed gebruik van de ruimte met een opklapbed. Met opklapbedden bespaar je enorm veel ruimte en bovendien zijn veel opklapbed-varianten ook nog eens multifunctioneel. Wat je budget ook is en welke stijl je ook zoekt, in ons assortiment vind je ongetwijfeld het handige opklapbed die bij jou past. Bestel snel bij misterbed.nl en wij leveren deze gratis en snel bij jou thuis.pitra