Gaming Bureau

Als jij je vrije tijd graag gamend doorbrengt, is een gamingbureau van goede kwaliteit onmisbaar. In de webshop van Mister Bed vind je stevige gaming desks waar je al je gamingaccessoires op kwijt kunt en waar je comfortabel achter kunt gamen. We hebben gamebureaus in verschillende designs en afmetingen, dus het perfecte bureau voor jouw kamer zit er ongetwijfeld ook tussen!

Sorteer op arrow-alt-down

10 producten

Skin Gamebureau - Grijs/Zwart
Nieuw
Elders € 199,00
Nu
Speciale prijs € 159,00 Normale prijs € 199,00

De levertijd is ca. 15 werkdagen

Game Bureau Z - Antraciet
Nieuw
Elders € 369,00
Nu
Speciale prijs € 289,00 Normale prijs € 369,00

check-circle Uit voorraad leverbaar

Gamer Bureau - Antraciet
Meest verkocht
Elders € 469,00
Nu
Speciale prijs € 389,00 Normale prijs € 469,00

check-circle Uit voorraad leverbaar

1.jpeg
Elders € 319,00
Nu
Speciale prijs € 239,00 Normale prijs € 319,00

check-circle Uit voorraad leverbaar

Level Gamebureau met LED verlichting Zwart sfeerfoto.jpg
Meest verkocht
Elders € 269,00
Nu
Speciale prijs € 219,00 Normale prijs € 269,00

De levertijd is ca. 19 werkdagen

Game Bureau Y - Antraciet
Elders € 339,00
Nu
Speciale prijs € 259,00 Normale prijs € 339,00

check-circle Nog 2 in voorraad

SET UP gamebureau
Elders € 389,00
Nu
Speciale prijs € 309,00 Normale prijs € 389,00

De levertijd is ca. 30 werkdagen

Roxxor Gaming Gamebureau
Elders € 359,00
Nu
Speciale prijs € 279,00 Normale prijs € 359,00

check-circle Nog 2 in voorraad

Axyon Gamebureau
Elders € 349,00
Nu
Speciale prijs € 299,00 Normale prijs € 349,00

check-circle Nog 1 in voorraad

Venom Gaming Bureau - Zwart
Elders € 329,00
Nu
Speciale prijs € 289,00 Normale prijs € 329,00

check-circle Uit voorraad leverbaar

10 producten

Een gamingbureau of gamingdesk is een bureau dat speciaal ontworpen is om zo comfortabel mogelijk te kunnen gamen. Gamingbureaus zijn wat breder en dieper dan een normaal bureau. Zo kun je alle beeldschermen en eventuele andere accessoires zonder problemen kwijt op het bureau, terwijl je comfortabel je muis en toetsenbord kunt bedienen. Verder zijn gamingbureaus vaak ook zo ontworpen dat je bijvoorbeeld kabels kunt wegwerken, voor een extra strakke, moderne uitstraling. Bij Mister Bed vind je verschillende comfortabele gaming desks in uiteenlopende designs.

Hoe zit een gaming desk in elkaar?

Het belangrijkste aan een gamingbureau is natuurlijk dat je alles erop kunt zetten wat je nodig hebt voor je gamingervaring. Een gaming desk is zo ontworpen dat je op het bureaublad je toetsenbord, je muis en je speakers neer kunt zetten. Voor je beeldschermen is er een verhoging, zodat je in een ergonomisch verantwoorde houding kunt gamen. Onder het bureaublad bevinden zich meestal een of meer kasten waar je je CPU kwijt kunt en je games of andere accessoires in kunt opbergen.

Gameset-up met ledverlichting

Onze bureaus met ledverlichting zijn speciaal ontworpen voor echte gamers. De ledverlichting creëert de maximale gamebeleving. Daarnaast ziet het er natuurlijk ook gewoon spectaculair uit. Bij de meeste gamingbureaus is de verlichting aan te passen naar de kleur die jij het coolst vindt. In deze indrukwekkende gameset-up is natuurlijk plek voor alle spullen die je nodig hebt en zelfs de kabels kun je er zo in kwijt dat ze niet meer zichtbaar zijn. Zo komen design en comfort tijdens het gamen bij elkaar.

Gamingbureau online kopen

Ben jij in je vrije tijd veel aan het gamen? Dan heb je een bureau nodig waarop je dat zo comfortabel en ergonomisch mogelijk kunt doen. De gaming desks van Mister Bed bieden je dan precies wat je nodig hebt. Maar je kunt natuurlijk ook gewoon je huiswerk comfortabel maken aan een gamingbureau, zeker als je je huiswerk geheel of gedeeltelijk op de computer moet doen. Bestel nu je gameset-up bij onze online winkel en we bezorgen alles zo snel mogelijk bij jou thuis!

Waar zijn gamingbureaus van gemaakt?

De gamingbureaus van Mister Bed zijn gemaakt van meubelspaanplaat of MDF. Beide materialen zijn gemaakt van kleine stukken hout, zoals zaagsel, die met elkaar verbonden worden en zo een stevige plaat vormen die licht van gewicht is. Hierdoor zijn onze gamingbureaus eenvoudiger te verplaatsen en te monteren dan wanneer ze bijvoorbeeld volledig van hout gemaakt zouden zijn. MDF is iets sterker dan spaanplaat, maar al onze gaming desks zijn sterk genoeg voor jouw computer en bijbehorende accessoires. Verder is het plaatmateriaal gecoat voor een mooiere look.

Hoe groot is een gaming desk?

Gamingbureaus zijn er in alle soorten en maten. Wat de juiste gaming desk is, is namelijk afhankelijk van verschillende factoren. Natuurlijk is het belangrijk dat alle spullen die je nodig hebt om te gamen erop en erin passen, maar de beschikbare ruimte in je kamer speelt ook een rol. De meeste van onze gamingbureaus zijn tussen de 66 en de 70 centimeter lang en 90 centimeter tot een meter hoog. De breedte varieert van 130 tot maar liefst 180 centimeter. Een passend gamingbureau voor jouw kamer zit er dus zeker ook tussen.

Maak je gamekamer helemaal af

Sommige van onze gamingbureaus zijn onderdeel van een serie waarin bijvoorbeeld ook bedden , nachtkastjes , kledingkasten en boekenkasten te vinden zijn. Een goede bureaustoel is natuurlijk ook ontzettend belangrijk bij het gamen. We hebben speciale gamestoelen in het assortiment die zo ontworpen zijn dat je in de juiste houding zit als je aan het gamen bent. In onze Roox-serie vind je bovendien beddengoed dat goed bij de slaapkamer van een gamer past. De vormen van de knoppen op een PlayStation-controller vind je bijvoorbeeld terug in het dekbedovertrek en de kussens in deze reeks.

Wat heb je verder nog nodig in de slaapkamer?

Voor alles wat je nodig hebt in de slaapkamer kun je op Mister Bed rekenen. Je kunt bij ons terecht voor een ruim en gevarieerd assortiment aan bedden voor jong en oud, maar ook voor matrassen , lattenbodems en verschillende soorten meubels voor in de slaapkamer . Als je advies nodig hebt staan onze slaapkamerexperts voor je klaar.