Halfhoogslaper met glijbaan

Sorteer op arrow-alt-down

5 producten

Tobo Halfhoogslaper met Glijbaan - Wit/Jackson Oak
Nieuw
Elders € 439,00
Nu
Speciale prijs € 359,00 Normale prijs € 439,00

De levertijd is ca. 30 werkdagen

Alex halfhoogslaper glijbaan blauw/dolfijn
sale
Elders € 700,00
Nu
€ 449,00

check-circle Uit voorraad leverbaar

Pinokkio Halfhoogslaper met Glijbaan - Wit
Elders € 578,00
Nu
€ 439,00

check-circle Uit voorraad leverbaar

Alex Halfhoogslaper met Glijbaan - Wit
Elders € 509,00
Nu
Speciale prijs € 399,00 Normale prijs € 509,00

check-circle Uit voorraad leverbaar

Dallas Huisjesbed met Glijbaan 90x200 - Wit
Elders € 589,00
Nu
Speciale prijs € 539,00 Normale prijs € 589,00

De levertijd is ca. 30 werkdagen

5 producten

Een halfhoogslaper is meer dan een bed. Het is een klein speelparadijsje in de slaapkamer. Bovenin heb je een heerlijke plek om te slapen en als je de glijbaan af zoeft, heb je beneden bergen speelplezier. Dit bed brengt een enorme lach op elk kindergezichtje. 

Met de verschillende accessoires tover je het bed gemakkelijk om tot een echt speelhoekje. Misterbed.nl heeft voor zowel jongens als meisjes tentdoeken in verschillende thema’s verkrijgbaar. Denk hierbij aan een prinsessen- of piratenthema. 

Half is handig

Naast het speelplezier en de extra ruimte, hebben halfhoogslapers nog een groot voordeel. Het opmaken van deze bedden is lekker makkelijk. Je hoeft niet op het trapje te staan terwijl je het dekbed in je ene hand houdt en jezelf in balans probeert te houden met het andere. Bij het opmaken van een halfhoogslaper kun je gewoon staand bij het matras en beddengoed. 

Creëer extra ruimte

De meeste halfhoogslapers met glijbanen hebben vaak ook een leuke speeltent. Deze zijn verkrijgbaar in vrolijke kleuren en leuke thema’s. Zo creëer je onder het bed een ontzettend leuk speelplekje. Als je zoon of dochter hier na een aantal jaar te oud voor is, haal je de tenten en de glijbaan gemakkelijk weer weg en kun je de ruimte onder het bed weer op een andere manier benutten. Maak er een fijn studiehoekje van, plaats er extra bergruimte onder of maak er een knus tienerplekje van. 

Bestel snel een hoogslaper met glijbaan

Bij misterbed.nl vind je alles dat je nodig hebt voor de kinderkamer. Complete slaapkamers, kledingkasten, matrassen en natuurlijk de allerleukste bedden. Of je nu op zoek bent naar een hoogslaper, een halfhoogslaper of een bed met voldoende opbergruimte; misterbed.nl heeft alles wat je nodig hebt. Bestel snel de allerleukste halfhoogslaper met glijbaan en wij bezorgen hem helemaal gratis bij jou thuis!