Bezorgkosten

Uitleg over de bezorgkosten van een bestelling bij misterbed.nl

misterbed.nl - Eigen bezorgdienst

Vrijwel alle artikelen worden door onze eigen medewerkers vakkundig bij u thuis afgeleverd. Wij leveren op de begane grond, achter uw eigen voordeur. Wanneer u in een appartement of flat woont is dat op een etage, achter uw eigen voordeur. In het bestelmenu heeft u gelegenheid uw persoonlijke woonsituatie aan te geven. Wij zullen dan ons best doen daar rekening mee te houden. Uitzonderingen op begane grond-leveringen worden altijd duidelijk vermeld bij het betreffende artikel.

Bestellingen met een totaalbedrag boven de €100,00 worden gratis bezorgd in Nederland én België (bedtextiel naar België uitgezonderd). Hiervoor wordt telefonisch met je een afspraak gemaakt. Mocht u niet thuis zijn op het afgesproken tijdsblok, dan zijn wij helaas genoodzaakt om de extra kosten (€25,00) voor het nogmaals aanbieden van uw bestelling in rekening te brengen.

Bij een aantal artikelen is een uitzondering van toepassing met betrekking tot de bezorgkosten. Dit betreft met name artikelen die niet per PostNL of koerier bij u kunnen worden afgeleverd. Ook bedtextiel kan niet separaat in België worden geleverd. Deze uitzonderingen worden in de tekst van het artikel duidelijk aangegeven en daarop kunnen helaas door ons geen uitzonderingen op worden gemaakt.

Voor de Waddeneilanden gelden onderstaande tarieven/afspraken:

Texel

Misterbed.nl levert af bij Texel Noordkop Logistics:
de vervoerkosten van TNL naar uw adres zijn voor uw rekening;

Terschelling

Misterbed.nl levert af bij TST-Leeuwarden:
de vervoerkosten van TST naar uw adres zijn voor uw rekening;

Vlieland

Misterbed.nl levert af bij TST-Leeuwarden:
de vervoerkosten van TST naar uw adres zijn voor uw rekening;

Ameland

Misterbed.nl levert af bij Ridder & De Vries Transport-Leeuwarden:
de vervoerkosten van hen naar uw adres zijn voor uw rekening;

Schiermonnikoog

Misterbed.nl levert af bij Ridder & De Vries Transport-Leeuwarden:
de vervoerkosten van hen naar uw adres zijn voor uw rekening.