Bed met glijbaan

Een bed met glijbaan tovert iedere ochtend weer een glimlach op het gezicht van je kind. Als je zoon of dochter ’s ochtends wakker wordt en met de glijbaan uit bed kan, is de dag al goed begonnen. Komt je bed met glijbaan bij Mister Bed vandaan? Dan weet je zeker dat de nachtrust die eraan voorafgaat comfortabel is geweest.

Sorteer op arrow-alt-down

7 producten

Alex Halfhoogslaper met Glijbaan - Rood/Blauw
sale
Elders € 709,00
Nu
€ 449,00

De levertijd is ca. 30 werkdagen

Alex Halfhoogslaper met Glijbaan - Piraat
sale
Elders € 748,00
Nu
€ 449,00

De levertijd is ca. 30 werkdagen

Alex halfhoogslaper glijbaan blauw/dolfijn
sale
Elders € 700,00
Nu
€ 449,00

check-circle Uit voorraad leverbaar

Alex Halfhoogslaper met Glijbaan - Wit
Elders € 509,00
Nu
Speciale prijs € 399,00 Normale prijs € 509,00

check-circle Uit voorraad leverbaar

Pinokkio Halfhoogslaper met Glijbaan - Wit
Elders € 578,00
Nu
€ 439,00

check-circle Uit voorraad leverbaar

Dallas Huisjesbed met Glijbaan 90x200 - Wit
Elders € 589,00
Nu
Speciale prijs € 539,00 Normale prijs € 589,00

De levertijd is ca. 30 werkdagen

Tobo Halfhoogslaper met Glijbaan - Wit/Jackson Oak
Nieuw
Elders € 439,00
Nu
Speciale prijs € 359,00 Normale prijs € 439,00

check-circle Uit voorraad leverbaar

7 producten

Als je een bed met glijbaan zoekt voor in de kinderkamer , moet het bed wel hoog genoeg zijn om naar beneden te kunnen glijden. Maar dat moet natuurlijk wel veilig kunnen. De meeste bedden met glijbanen in ons assortiment zijn daarom halfhoogslapers . Deze bedden zijn ongeveer 120 centimeter hoog. Net zoals bij een hoogslaper , die meestal rond de 180 centimeter hoog is, kan je kind met een bijgeleverde trap het bed in klimmen. In plaats van met die trap ook weer omlaag gaan is naar beneden glijden natuurlijk een stuk leuker.

Een bed met glijbaan in een leuk ontwerp

Omdat vooral de jongste kinderen blij worden van een bed met glijbaan, hebben we deze bedden in verschillende leuke ontwerpen in het assortiment. Zo kun je een bed uitzoeken waar je kind helemaal blij van wordt. We hebben bijvoorbeeld verschillende halfhoogslapers met glijbaan in de vorm van een kasteel, zowel in het roze als in het blauw, zodat je kind kan dromen de prins, prinses of ridder in zijn of haar favoriete sprookje te zijn. Verder hebben we onder meer een , een bedhuisje en wat neutralere kinderbedden met glijbaan.

De ruimte onder een bed met glijbaan

Het gedeelde waar je kind op slaapt is bij een bed met glijbaan meestal dus zo’n 120 centimeter hoog. Onder het bed is daarom altijd nog ruimte. Die kan op verschillende manieren benut worden. Bij de meer speels ontworpen bedden met glijbaan is die ruimte vooral bedoeld om te spelen. Daar zitten bijvoorbeeld de vertrekken van het kasteel of de kajuit van het piratenschip. Je vindt bij ons echter ook bedden met een glijbaan waarin ook opbergruimte verwerkt is, bijvoorbeeld een boekenplank of een ladekast . Zo’n bed met opbergruimte is een wat traditionelere halfhoogslaper.

Bed met glijbaan online kopen

Wil jij je zoon of dochter blij maken met een bed dat echt uitnodigt tot spelen? Dan zijn er weinig betere opties dan een bed met glijbaan. En omdat ons assortiment aan bedden met glijbaan zo gevarieerd is, kun je met jouw kind zeker weten een bed bij ons uitzoeken dat helemaal bij zijn of haar smaak past. Bovendien profiteer je bij Mister Bed van ons bestelgemak. Wat je ook bij ons bestelt, we zorgen ervoor dat het snel bij je afgeleverd wordt.

Hoe groot is een bed met glijbaan?

De meeste bedden met glijbaan in ons assortiment hebben de afmeting van een volwaardig eenpersoonsbed . Dat houdt in dat er plek in is voor een matras van 90 bij 200 centimeter . Normaal komt er met het bedframe nog enkele centimeters bij, maar in dit geval moet je natuurlijk rekening houden met de glijbaan. De werkelijke breedte van het bed is daardoor minstens twee keer de breedte van het slaapgedeelte. Op de productpagina’s vind je precieze informatie over hoe groot het bed uitvalt als de glijbaan eraan vast zit.

Waar is een bed met glijbaan van gemaakt?

We hebben zowel houten bedden met glijbaan in het assortiment als exemplaren die gemaakt zijn van houtvezelplaten, zoals meubelspaanplaat. De houten kinderbedden zijn in de meeste gevallen gemaakt van beukenhout, een stevige houtsoort met een mooie nerf. Dit is een duurzaam materiaal dat heel lang meegaat. Spaanplaat is wat lichter van gewicht. Daardoor is het eenvoudiger in elkaar te zetten en uit elkaar te halen. Bij sommige bedden zijn de randen van de glijbaan van ABS om ze veiliger te maken voor je kind.

Welk matras in een bed met glijbaan?

Voor de meeste van onze bedden met glijbaan hoef je geen lattenbodem te bestellen, omdat er standaard al een bodemplaat in het bed zit. Als dit niet het geval is, staat dat op de productpagina. Wel moet er bij elk bed nog een matras bij komen. Omdat ieder kind andere comfortwensen heeft, hebben we een ruim aanbod aan kindermatrassen die in onze bedden met glijbaan passen. Al deze bedden hebben een rechte bodem. Dat betekent dat ieder type matras van 90 bij 200 centimeter erin past.

Andere speelse bedden voor kinderen

Wil je jouw kind graag een leuke plek geven om te spelen en te slapen, maar is een bed met glijbaan niet ideaal, bijvoorbeeld omdat daar te weinig ruimte voor is? Bekijk dan ook onze andere leuke kinderbedden. Zo hebben we verschillende bedden met de favoriete tekenfilmkarakters van kinderen, zoals Disney-bedden , maar ook huisjesbedden en autobedden . Voor iedere kinderkamer is wel een leuk kinderbed bij ons te vinden. Tussen ons beddengoed vind je bovendien leuke dekbedovertrekken voor kinderen van alle leeftijden.