Pocketveringmatras

Pocketveringmatrassen behoren tot de meest populaire soorten matrassen. Ze ventileren uitstekend, bieden goede ondersteuning en vormen zich naar je lichaam. Bij Mister Bed vind je deze comfortabele matrassen in bijna alle denkbare maten. Met deze matrassen kun je je erop verheugen dat je iedere nacht weer comfortabel in slaap valt en elke ochtend goed uitgerust weer opstaat.

Sorteer op arrow-alt-down

10 producten

Kids Spring juniorpocketveermatras
Meest verkocht
Elders € 219,00
Vanaf
Speciale prijs € 179,00 Normale prijs € 219,00

check-circle Uit voorraad leverbaar

shopping-cart
Alpha Pocketveermatras - Medium
Elders € 379,00
Vanaf
Speciale prijs € 299,00 Normale prijs € 379,00

check-circle Uit voorraad leverbaar

shopping-cart
Alpha Pocketveermatras - Stevig
Elders € 379,00
Vanaf
Speciale prijs € 299,00 Normale prijs € 379,00

check-circle Uit voorraad leverbaar

shopping-cart
Alpha Pocketveermatras - Soepel
Elders € 379,00
Vanaf
Speciale prijs € 299,00 Normale prijs € 379,00

De levertijd is ca. 15 werkdagen

shopping-cart
Kids Spring Grow Tienermatras 90x200
Elders € 249,00
Nu
Speciale prijs € 199,00 Normale prijs € 249,00

De levertijd is ca. 5 werkdagen

Kids Spring Grow Tienermatras 120x200
Elders € 289,00
Nu
Speciale prijs € 239,00 Normale prijs € 289,00

De levertijd is ca. 15 werkdagen

Kids Spring Juniorpocket 90x200
Elders € 239,00
Nu
Speciale prijs € 189,00 Normale prijs € 239,00

check-circle Uit voorraad leverbaar

Kids Spring Juniorpocket 90x190
Elders € 219,00
Nu
Speciale prijs € 179,00 Normale prijs € 219,00

De levertijd is ca. 15 werkdagen

Kids Spring juniorpocketveermatras
Elders € 249,00
Nu
Speciale prijs € 199,00 Normale prijs € 249,00

De levertijd is ca. 15 werkdagen

Alpha Medium Pocketveermatras 90x200
Elders € 419,00
Nu
Speciale prijs € 339,00 Normale prijs € 419,00

check-circle Nog 1 in voorraad

10 producten

Een pocketveringmatras dankt zijn naam aan de zakjes waarin de veren individueel verpakt zijn. De veren in het matras kunnen hierdoor los van elkaar bewegen. Dat zorgt ervoor dat een pocketveringmatras zich gemakkelijk naar jouw lichaam en slaaphouding vormt. Hoe meer pocketveren er per vierkante meter met jouw lichaam mee kunnen bewegen, hoe beter de ondersteuning en hoe comfortabeler je kunt liggen. Zo komt een pocketveringmatras je slaapcomfort hoe dan ook ten goede.

Alle aandacht voor jouw slaapcomfort

Je kunt een pocketveringmatras onderverdelen in verschillende comfortzones, waarbij de veren per zone meer of minder weerstand bieden. Deze comfortzones zorgen voor extra ondersteuning in de gebieden die dat het hardst nodig hebben, zoals je heupen, je schouders en je hoofd. Een goed pocketveringmatras is een kwaliteitsmatras met 7 comfortzones, 300 tonveren per vierkante meter en een 3 centimeter dikke top- en onderlaag van ventilerend koudschuim. Door die lagen kun je het matras draaien voor optimaal gebruik en ligcomfort.

Voor welke bedbodems is een pocketveringmatras geschikt?

Pocketveringmatrassen zijn uitermate geschikt voor gebruik op boxsprings , lattenbodems of andere goed ventilerende bedbodems. Door de vele pockets is dit type matras minder geschikt voor elektrisch verstelbare lattenbodems. Bij het verstellen van de lattenbodem kunnen de veren beschadigd raken of schuin komen te staan, waardoor een goede slaaphouding niet meer te garanderen is. Wees ook voorzichtig met lattenbodems waar minder dan 24 latten in zitten. Hierin zijn de ruimtes tussen de latten groter, waardoor de veren niet altijd voldoende tegendruk kunnen geven.

Pocketveringmatras online kopen

Is een pocketveringmatras het matras dat perfect bij jouw comfortwensen past? Dan ben je bij Mister Bed aan het juiste adres. We houden er een ruim assortiment aan pocketveringmatrassen in verschillende afmetingen op na, zodat jij eenvoudig het perfecte pocketveringmatras voor jouw bed kunt vinden. Of misschien wil je wel een nieuw bed kopen en daar meteen een goed pocketveringmatras bij bestellen. We leveren jouw nieuwe, comfortabele matras hoe dan ook aan huis.

Hoe groot is een pocketveringmatras?

Omdat we bij Mister Bed zoveel verschillende bedden verkopen, is ons assortiment aan pocketveringmatrassen ook zeer uitgebreid. Je vindt ze in standaardafmetingen, zoals 90x200 centimeter voor een eenpersoonsbed of 180x200 centimeter voor een tweepersoonsbed , maar ook in kleinere formaten voor kinderbedden . Verder hebben we pocketveringmatrassen voor twijfelaars . Deze zijn normaal gesproken matrassen van 120x200 centimeter of matrassen van 140x200 centimeter , maar je vindt deze matrassen ook bij ons in afwijkende maten. Zo kunnen we voor ieder bed een passend matras leveren.

Is een pocketveringmatras zacht of hard?

Sommige matrassen zijn van zichzelf hard of zacht. Zo zal een koudschuimmatras altijd wat steviger uitvallen dan de meeste andere soorten matrassen. Ideaal als je van een stevig matras houdt, maar niet als je liever op een wat zachter bed slaapt. Bij Mister Bed vind je pocketveringmatrassen in drie verschillende hardheden: stevig, soepel en medium. Deze veelzijdigheid is een groot voordeel aan een pocketveringmatras. Met het oog op de ondersteuning raden we zwaardere mensen een steviger matras aan.

Een heerlijk koel matras

We hadden het net over een verschil met koudschuimmatrassen, maar een pocketveringmatras heeft ook een belangrijke overeenkomst met een matras met koudschuim. Beide soorten matrassen hebben veel open ruimtes voor ventilatie in het materiaal, wat ervoor zorgt dat ze heerlijk koel blijven. Dat maakt een pocketveringmatras ideaal voor mensen die het ’s nachts erg warm hebben en daardoor veel transpireren. Overmatige transpiratie verdampt ook nog eens snel in een pocketveringmatras. Een verder voordeel is dat pocketveringmatrassen over het algemeen heel lang meegaan.

Heeft een pocketveringmatras ook nadelen?

Ondanks zijn goede ventilatie trekt een pocketveringmatras relatief veel stof aan. Niet iedereen heeft hier last van, maar voor mensen met een allergie voor stofmijt is een pocketveringmatras daardoor minder geschikt. Al onze pocketveringmatrassen hebben echter een afritsbare matrashoes, waardoor ze goed schoon te houden zijn. Zit je nog met vragen of onduidelijkheden of heb je advies nodig? We helpen je graag met het vinden van het perfecte matras voor jouw bed.