Vouwbed

Krijg je wel eens onverwacht logés? Met een vouwbed van Mister Bed ben je op alles voorbereid! Deze bedden worden inclusief bijbehorende matrassen geleverd. Hierdoor zet je een vouwbed in zeer korte tijd klaar voor je gasten. Je klapt het bed uit, maakt het op en het is klaar om op te slapen. Als je logé weer terug naar huis gaat, is een vouwbed heel eenvoudig in te klappen en op te bergen.

Sorteer op arrow-alt-down

2 producten

Luxury Vouwbed-Logeerbed
Elders € 559,00
Nu
Speciale prijs € 479,00 Normale prijs € 559,00

De levertijd is ca. 10 werkdagen

Easy vouwbed-logeerbed
Elders € 409,00
Nu
Speciale prijs € 329,00 Normale prijs € 409,00

De levertijd is ca. 10 werkdagen

2 producten

Een vouwbed is het ideale bed voor als je wel eens logés over de vloer hebt, maar geen ruimte hebt om permanent een extra bed neer te zetten. Met een vouwbed kun je iedereen een fijne slaapplaats aanbieden zonder dat dit leefruimte in beslag neemt. Het is dus een van de verschillende ruimtebesparende bedden in ons assortiment. Bovendien is het erg makkelijk om dit bed weer op te bergen als je het niet meer gebruikt. Zo staat een vouwbed nooit in de weg!

Ergonomisch verantwoorde vouwbedden

Vouwbedden worden in de eerste plaats als logeerbedden gebruikt. Je haalt een vouwbed eenvoudig tevoorschijn en daarna kun je het bed in een handomdraai uitklappen. Zelfs voor gasten die onverwacht blijven overnachten heb je een comfortabel en ergonomisch verantwoorde slaapplaats paraat. De matrassen in onze vouwbedden leveren namelijk precies de ondersteuning die je logé nodig hebt. Maar je kunt onze vouwbedden ook als vaste slaapplek voor jezelf gebruiken. Sommige van onze vouwbedden hebben zelfs een verstelbaar hoofdeind voor als je nog even wilt lezen of tv-kijken!

Hoe zit een vouwbed in elkaar?

Er zijn vouwbedden in verschillende prijs- en kwaliteitsklassen. Bij Mister Bed richten we ons op een goede kwaliteit, zodat je logé met een gerust hart in slaap kan vallen op het vouwbed dat je voor hem of haar uitgeklapt hebt. We nemen namelijk uitsluitend vouwbedden met een betrouwbare spiraal- of lattenbodem in ons assortiment op. De metalen constructie van het bed is bovendien heel stevig. Als het bed eenmaal opgevouwen is, verplaats je het ook nog eens eenvoudig omdat er rubberen wielen onder zitten. Je hoeft dus niet eens te tillen!

Vouwbed online kopen

Als er iemand blijft slapen, kan dat heel leuk zijn, maar je moet er natuurlijk wel op voorbereid zijn. Met een vouwbed van Mister Bed is dat altijd het geval. Ze zijn binnen een mum van tijd klaar voor je gast, die zich kan verheugen op een goede nachtrust. Deze en nog veel meer logeerbedden van topkwaliteit koop je eenvoudig online in onze webshop. We bezorgen het bed dat je gekozen hebt daarna snel bij jou aan huis.

Welke afmetingen heeft een vouwbed?

Alle vouwbedden in ons assortiment zijn eenpersoonsbedden . Praktisch gezien houdt dit in dat er een matras op ligt van 90 bij 200 centimeter. Omdat onze vouwbedden qua vorm nog het meest op metalen ledikanten lijken, zal het bed zelf slechts enkele centimeters ruimte extra nodig hebben. Je plaatst hem dus makkelijk in je slaapkamer of elders in je huis. Verder hebben de vouwbedden in onze webshop een hoogte van meer dan een meter. Ze hebben hierdoor een vrij hoge instap, wat het in- en uitstappen eenvoudiger maakt.

Welk matras op een vouwbed?

Onze vouwbedden behoren tot de weinige bedden in ons assortiment waar standaard een matras bij geleverd wordt. Deze sluit namelijk perfect op het bed aan. Bij de meeste bedden zoeken onze klanten zelf een matras en een lattenbodem uit die bij hun comfortwensen passen. Niet alle matrassen kunnen echter opgevouwen worden. Bij een binnenveringmatrassen en pocketveringmatrassen is er namelijk kans dat de veren onherstelbaar beschadigen bij het opvouwen. De matrassen op onze vouwbedden zijn gevuld met hoogwaardig polyschuim. Ze hebben een afneembare bekleding van zacht katoen.

Waar zijn vouwbedden van gemaakt?

Naast een matras bestaat een vouwbed uit twee belangrijke onderdelen: de constructie en de bedbodem. De constructie is meestal gemaakt van metaal. Een donkere kleur past altijd goed bij het assortiment en daarom vind je bij ons vooral vouwbedden met zwartgelakt metaal voor een stijlvolle uitstraling. Metaal is bovendien heel stevig en het gaat daardoor lang mee. Kies je voor een vouwbed met lattenbodem? Dan zijn de latten gemaakt van gelaagd beukenhout. Ook dit materiaal staat bekend om zijn stevigheid en zijn duurzaamheid.

Andere logeerbedden bij Mister Bed

Is een vouwbed toch niet helemaal de juiste optie voor de logés die jij gaat ontvangen? Tussen ons ruime assortiment aan bedden vind je gegarandeerd een betere keuze. Voor de kinderkamer is een stapelbed bijvoorbeeld een populaire keuze. Dan is je zoon of dochter altijd voorbereid op bezoek. We hebben ook kinderbedden met een extra bedlade in de webshop. Een slaapbank of een opklapbed zijn ook goede opties voor als je bezoek een goede slaapplek wilt kunnen bieden.