Tapijten

Wil je jouw slaapkamer warmer, zachter en sfeervoller maken? Leg dan een mooi tapijt op de vloer. Bij Mister Bed hebben we een prachtig assortiment aan tapijten die in slaapkamers met verschillende interieurs gelegd kunnen worden. Maar je kunt een tapijt van Mister Bed natuurlijk ook gewoon in de woonkamer neerleggen.

Sorteer op arrow-alt-down

1 product

Hali5.jpg
Elders € 129,00
Nu
€ 99,00

check-circle Uit voorraad leverbaar

1 product

Een tapijt of vloerkleed is een fantastische toevoeging aan de slaapkamer. Het voelt zachter en warmer aan voor je voeten dan een houten, stenen of een linoleum- of parketvloer. Daarnaast dempt een tapijt de geluiden die je voeten maken en zorgt het juiste tapijt voor een goede sfeer in de kamer. Kortom: een heerlijk tapijt onder je voeten, daar wordt iedereen blij van. Mister Bed heeft tapijten voor ieder interieur in het assortiment. Je koopt ze heel eenvoudig online in onze webshop.

Welk tapijt kies je voor de kamer?

Het juiste tapijt voor de slaapkamer of woonkamer kies je op basis van verschillende factoren. Kleur is er daar een van, maar dat is zeker niet het enige waar je op let. Jouw favoriete tapijt kan een mooi patroon hebben en je kunt onder meer kiezen uit laagpolige en hoogpolige tapijten. Verder speelt de stof waarvan het tapijt gemaakt is een belangrijke rol. Een tapijt uit de webshop van Mister Bed is altijd een tapijt dat van kwalitatief hoogwaardig materiaal gemaakt is. Naast het feit dat de tapijten er goed uitzien, heb je er dus ook langdurig plezier van.

Tapijt online kopen

Met een tapijt van goede kwaliteit in de slaapkamer kan ’s ochtends opstaan uit bed meteen een stuk aangenamer worden. Je zet je voeten meteen neer op een zachte, warme ondergrond die er ook nog eens heel mooi uitziet. Daar kun je in ieder geval wel op rekenen als je voor een tapijt uit de webshop van Mister Bed kiest. Heb je het ideale vloerkleed voor in jouw slaapkamer of woonkamer gevonden? Geef je bestelling snel aan ons door, dan zorgen wij dat het tapijt zo snel mogelijk bezorgd wordt.

Tapijt in de slaapkamer: waar houd je rekening mee?

Als je een tapijt in de slaapkamer wilt plaatsen, zijn er enkele zaken waar je rekening mee moet houden. Uiteraard de hoeveelheid ruimte en het ontwerp van het tapijt, maar ook de hoogte van het tapijt. Heb je bijvoorbeeld een bed met opberglade in de slaapkamer staan, bijvoorbeeld een kajuitbed ? Zorg er van voor dat het tapijt het openen van de lade niet in de weg zit. Een hoogpolig tapijt kan de lade openmaken bijvoorbeeld erg lastig maken, al kan de plaatsing van het tapijt dat oplossen.

Het juiste tapijt bij het slaapkamerinterieur

Ieder tapijt in ons assortiment is mooi. Anders hadden we ze niet in ons assortiment opgenomen. Maar niet ieder tapijt past in het interieur van jouw slaapkamer. Daarom houden we ons aanbod bewust gevarieerd. Sommige van onze tapijten zijn zelfs onderdeel van een collectie waar ook verschillende slaapkamermeubels toe behoren. Je kunt dan denken aan bedden , maar ook aan kledingkasten , nachtkastjes , bureaus en ladekasten . Meubels en tapijten uit dezelfde serie gaan gegarandeerd goed bij elkaar passen.

Andere accessoires voor in de slaapkamer of woonkamer

Naast verschillende bedden en andere slaapkamermeubels kun je ook bij Mister Bed terecht voor andere accessoires die je in de slaapkamer of de woonkamer kunt neerzetten. Tapijten behoren daartoe, maar bijvoorbeeld ook spiegels die je aan de muur hangt of in de kamer zet. Daarnaast hebben we verschillende soorten verlichting in het assortiment, zoals hanglampen, vloerlampen en tafellampen. Omdat we een ruim assortiment aan bureaus van hoge kwaliteit hebben, waaronder enkele mooie gamingbureaus , kun je ook bij ons terecht voor bureaustoelen .