Levertijden

Uitleg over de levertijd van uw bestelling bij misterbed.nl

Misterbed.nl doet zijn uiterste best om uw bestelling zo snel mogelijk bij u af te leveren.

Bij de meeste artikelen staat de verwachte levertijd in werkdagen op de website vermeld.
Let u er a.u.b. op dat tijdens vakantieperiodes en feestdagen veel fabrikanten gesloten zijn; een artikel dat niet bij ons in voorraad is, kan daardoor een langere levertijd hebben. U kunt uiteraard altijd vooraf bij ons naar de specifieke levertijd informeren!

Na uw bestelling ontvangt u van Misterbed.nl per e-mail een orderbevestiging met daarop de leverweek. Wanneer de levering uit voorraad is, krijgt u, onverhoopte omstandigheden voorbehouden, uw bestelling binnen 5 werkdagen* geleverd. Deze termijn is afhankelijk van uw woonplaats en onze bezorgroutes. De Waddeneilanden behoren niet tot onze eigen routes. Bestellingen voor de Waddeneilanden worden geleverd via speciale tarieven/afspraken.

Voor onze Belgische klanten geldt een levertijd van ca. 10 werkdagen. Tijdens (school)vakanties geldt voor alle bestellingen een levertijd van 5 tot 10 werkdagen.

Zodra uw bestelling in het magazijn is, neemt Misterbed.nl telefonisch contact met u op om een bezorgafspraak met u te maken én te bevestigen. Na de bevestigde leverdag ontvangt u minstens 24 uur voor de afgesproken afleverdag een tijdvenster van ca. 2 uur waarbinnen onze auto bij u zou moeten zijn. Helaas zijn weg- en weersomstandigheden ook door ons niet te beïnvloeden en kunnen we voor een planning dan ook nooit een 100% zekerheid afgeven. Misterbed.nl levert tot achter uw eigen voordeur. Mocht u niet thuis zijn op het afgesproken tijdsblok, dan zijn wij helaas genoodzaakt om de extra kosten (€25,00) voor het nogmaals aanbieden van uw bestelling in rekening te brengen.

 
*zie ook het hoofdstuk 'Betalen'