Disney

Disney maakt kinderen overal ter wereld vrolijk. Als jouw zoon of dochter een van die kinderen is, is een Disney-bed het perfecte bed voor in de kinderkamer. Wat de favoriete Disney-held van jouw kind ook is. We hebben prinsessenbedden voor meisjeskamers, maar ook bedden van Cars of Planes voor kids die van stoerdere Disney-karakters houden. Bij Mister Bed bestel je deze leuke kinderbedden eenvoudig online.

Sorteer op arrow-alt-down

1 product

450PLA Planes juniorbed zonder lades .jpg
Elders € 149,00
Nu
€ 99,00

check-circle Uit voorraad leverbaar

1 product

Een Disney-bed is ideaal voor ieder kind. Want wie is er nu niet opgegroeid met Disney? Bijna ieder meisje wil wel een slaapkamer waarin ze zich een echte Disney-prinses voelt. Maar er zijn ook genoeg Disney-helden voor echte stoere kids. Van een kinderkamer met een Disney-bed wordt je kind vrolijk. Je zoon of dochter zal er altijd met warme gevoelens aan terugdenken. Welk van onze Disney-bedden past het beste in zijn of haar kamer?

Sprookjesachtig slapen in een Disney-bed

Disney-bedden zijn er voor alle kinderen. Voor snelle racers die een autobed van Cars zoeken hebben we het perfecte bed, maar ook voor prinsessen die liever gebracht worden hebben we het ideale kinderbed. Een bed in de vorm van een prinsessenkoets bijvoorbeeld. Of een Frozen-bed in de vorm van een slee. Of vliegt jouw zoon of dochter liever mee met Disney Planes? In een Disney-bed wordt iedere droom werkelijkheid, want de favoriete Disney-figuren van je kind komen tot leven in zijn of haar dromen.

Een complete Disney-slaapkamer

Wil je dat je kind ook wakker wordt in een Disney-wereld? Kies dan voor een complete Disney-kamer en zoek de favoriete Disney-meubels van je zoon of dochter bij elkaar. Wat dacht je bijvoorbeeld van een Frozen-boekenkast of een Planes-dekbedovertrek? Hang de kleding van je kind op in een Cars-kledingkast of berg hun favoriete speelgoed op in een speelgoedkist met Disney-prinsessen erop. Kun je niet kiezen? We hebben verschillende sets met Disney-slaapkamermeubels. Dan weet je zeker dat alles goed bij elkaar past en dat de slaapkamer van je kind het meest magische plekje op aarde is.

Disney-bed online kopen

Creëer een sprookjesachtige Disney-kamer en bestel het perfecte Disney-bed voor jouw zoon of dochter bij Mister Bed. We hebben altijd een ruim assortiment aan mooie Disney-bedden in onze webshop. Het bed met de favoriete Disney-helden van jouw kind zit daar ongetwijfeld ook tussen. Je bestelling wordt snel gratis bij jou aan huis bezorgd.

Wat zijn de afmetingen van een Disney-bed?

De meeste Disney-bedden in ons assortiment zijn peuterbedden . Dat wil zeggen dat ze ruimte bieden aan een peutermatras van 70 centimeter breed en 140 centimeter lang. Hoe groot de bedden precies zijn is afhankelijk van de afmetingen van de bedombouw. Veel van onze Disney-bedden hebben een vrij smalle ombouw die maar enkele centimeters aan de totale afmetingen toevoegt. De exacte afmetingen vind je in de productspecificaties. We hebben ook enkele Disney-bedden met een opberglade; houd genoeg ruimte vrij zodat die open kan.

Welke matrassen moeten er in deze kinderbedden?

Het grootste deel van de Disney-bedden in ons assortiment heeft een bodemplaat, waardoor er geen lattenbodem nodig is. Wel is het nodig om een matras bij het bed te bestellen. Deze leveren we niet mee omdat er veel verschillende matrassen zijn en iedereen daar zijn eigen voorkeuren in heeft. Bijvoorbeeld hard of zacht en veren of schuim. Alle matrassen in ons assortiment bieden voldoende ondersteuning voor een comfortabele, prettige en veilige nachtrust. Dat geldt ook voor de kindermatrassen die bij ons verkrijgbaar zijn. Een Disney-bed heeft een peutermatras of juniormatras nodig.

Het perfecte beddengoed voor een Disney-bed

Een Disney-bed is pas helemaal het perfecte bed voor jouw zoon of dochter als er ook het juiste beddengoed op ligt. Je kunt bij ons terecht voor zachte dekbedden , maar ook voor leuke dekbedovertrekken voor kinderen . Zo hebben we verschillende dekbedovertrekken met Disney-personages, zoals dekbedden met de helden van Cars, Frozen en Mickey en Minnie Mouse. Maar ook onze Good Morning-dekbedovertrekken passen goed bij een jongenskamer of meisjeskamer waar een Disney-bed in staat. Daar staan bijvoorbeeld prinsessen, schattige dieren of coole auto’s op.

Andere kinderbedden in leuke vormen

Onze Disney-bedden zijn lang niet de enige kinderbedden in leuke vormen die bij ons verkrijgbaar zijn. Naast onze Cars-bedden hebben we een ruim aanbod aan andere autobedden, van spaanplaten bedden in de vorm van een racewagen tot stoere, realistische auto’s. Ook populair bij jonge kinderen zijn onze bedhuisjes . Deze hebben de vorm van een huis, zodat je zoon of dochter zich er direct thuis voelt.