Hemelbed

Hemelbedden zijn zeer populair voor meisjeskamers. Weinig bedden geven een slaapkamer dan ook zo’n elegante, paleisachtige uitstraling als een hemelbed. Bij de webshop van Mister Bed zijn hemelbedden verkrijgbaar in verschillende kleuren en designs. Zo wordt het heel eenvoudig om je dochter precies het bed te geven dat haar helemaal als een prinses laat voelen.

Sorteer op arrow-alt-down

1 product

Laura Hemelbed - 1026.jpg
Elders € 789,00
Vanaf
Speciale prijs € 639,00 Normale prijs € 789,00

De levertijd is ca. 10 werkdagen

shopping-cart

1 product

Een hemelbed geeft een beetje extra elegantie aan een meisjeskamer . Hemelbedden doen sterk denken aan de bedden die in paleizen stonden en hebben daarom een erg luxe uitstraling. Vandaag de dag is het daarom ook gebruikelijk dat er sierlijke elementen in het ontwerp van een hemelbed verwerkt zijn, al zijn er ook zeker hemelbedden met een wat strakker, moderner design. Voor welk type hemelbed je ook kiest, met een hemelbed van Mister Bed maak je ieder meisje blij!

Wat is een hemelbed?

Hemelbedden zijn bedden waar een constructie van palen of balken aan zit. Meestal wordt aan die constructie een gordijn of klamboe opgehangen. Oorspronkelijk was het idee van dat gordijn om meer privacy en warmte te creëren in een gedeelde slaapkamer zonder verwarming. Maar het gordijn kan de kamer ook extra verduisteren en beschermen tegen bijvoorbeeld insecten. Je dochter kan de gordijnen ook gewoon dichtdoen om zich even helemaal in haar eigen wereldje terug te trekken als ze daar behoefte aan heeft.

Het hemelbed in de slaapkamer

Als je kiest voor een hemelbed, kun je zeker zijn van een kinderkamer met een indrukwekkende inrichting. Een hemelbed springt namelijk meteen in het oog als het middelpunt van de slaapkamer. Dit effect kun je nog verder versterken door meubels en beddengoed te kiezen dat goed bij het hemelbed past. Dit type kinderbed past bijvoorbeeld uitstekend bij een slaapkamer met een prinsessenthema. Hemelbedden garanderen behalve een sierlijke look ook nog eens een hemelse nachtrust. Je dochter voelt zich als een prinses en slaapt als een roos.

Hemelbed online kopen

Het lijkt misschien alsof je voor zo’n bijzonder bed naar een gespecialiseerde winkel moet, maar je kunt het nieuwe hemelbed van je dochter gewoon op je gemak vanuit huis bestellen, via de webshop van Mister Bed. We verkopen deze prachtige bedden in verschillende afmetingen en designs. Als we je bestelling ontvangen hebben, laten we het hemelbed zo snel mogelijk bij je bezorgen.

Hoe groot is een hemelbed?

Hemelbedden zijn er in alle soorten en maten. Bij ons vind je dit type kinderbed als eenpersoonsbed van 90x200 centimeter en als twijfelaar van 120x200 centimeter. Wat de beste keuze is, is afhankelijk van de wensen van je dochter en de beschikbare ruimte in de kinderkamer. Die ruimte kun je eventueel beter benutten door te kiezen voor een hemelbed met een optionele opberglade, die ook als bedlade te gebruiken is. De genoemde afmetingen zijn die van de matrassen ; met ombouw erbij kunnen de bedden iets breder uitvallen.

De hele slaapkamer in elegante sferen

Je maakt de meisjeskamer echt tot een sierlijke kamer als er naast een hemelbed ook passend meubilair in staat. Sommige van onze hemelbedden zijn dan ook onderdeel van een serie die naast het bed bijvoorbeeld ook uit een kledingkast, een ladekast, een bureau en een nachtkastje bestaat. Maar je kunt ook zelf of samen met je dochter het perfecte slaapkamermeubilair samenstellen. Met een dekbedovertrek in dezelfde kleuren of stijl breng je de hele slaapkamer in elegante sferen. We hebben verschillende dekbedovertrekken voor kinderen , waaronder mooie prinsessendekbedden.

Waar zijn hemelbedden van gemaakt?

Onze hemelbedden kunnen van verschillende materialen gemaakt zijn. De modellen met een vrij traditionele look zijn meestal gemaakt van meubelspaanplaat. Dit materiaal doet aan hout denken en bestaat ook onder meer uit houtvezels, maar tegelijkertijd weegt het minder dan hout. Hierdoor is een bed van spaanplaat eenvoudiger te verplaatsen en te monteren dan een massief houten bed. De modernere hemelbedden zijn meestal gemaakt van metaal. Een groot voordeel van metaal is dat het bij het juiste onderhoud tientallen jaren mee kan gaan.

De meeste hemelbedden worden geleverd zonder lattenbodem en matras. In onze online winkel vind je verschillende soorten bedbodems en matrassen. We hebben zelfs een ruim assortiment aan speciale matrassen voor kinderen .