Onze Showroom

U bent op vrijdag, zaterdag en zondag (10-16 uur) WELKOM in onze showroom van ruim 1000m2 in Utrecht.

Op veler verzoek heeft misterbed.nl een showroom in Utrecht geopend waar je onze geweldige collectie kindermeubelen kunt bekijken, voelen en proberen.

In de showroom van ruim 1000m2 zijn maar liefst 70 modellen kinderbedden te bezichtigen, denk hierbij aan halfhoogslapers, hoogslapers, stapelbedden, bedbanken etc.. Daarnaast hebben we een uitgebreide collectie kledingkasten, zowel draaideurkasten als schuifdeurkasten, zodat je direct een complete slaapkamer kunt samenstellen. Ook hebben we opklapbedden staan, ervaar het gebruikersgemak en de ruimte die het bespaard. Benieuwd welke producten in de showroom staan? Bekijk de producten op onze speciale showroom pagina.

Laat u uitgebreid adviseren over alle mogelijkheden om uw kledingkast samen te stellen of uw kinderkamer in te richten. Het is wel altijd handig om voorafgaande aan uw bezoek de maten van de betreffende ruimte op te meten, zodat we direct gericht kunnen adviseren.

We streven ernaar om 90% van de uitgestalde collectie direct uit voorraad te kunnen leveren. Dit is uniek in Nederland! Bij ieder product op de website is in de tekst vermeld of deze in de showroom te bezichtigen is.

Je bent van harte welkom om onze showroom te bezoeken.

 

Om uw en onze veiligheid te garanderen volgen wij de instructies van het RIVM en onze brancheorganisatie om uitbreiding van het COVID-19-virus te beperken!

 

 

 

Adres

Arkansasdreef 34d

3565 AS Utrecht (Nieuw Overvecht)

Rechtstreeks telefoonnummer: 0343-41 41 28 - Keuze 4

 

Openingstijden showroom misterbed.nl:

  • Vrijdag: 10.00 tot 16.00
  • Zaterdag: 10.00 tot 16.00
  • Zondag: 10.00 tot 16.00
  • 1e Pinksterdag: Gesloten
  • 2e Pinksterdag: Gesloten