Natuurlijk matras

Een natuurlijk matras bestaat uit materialen die afkomstig zijn uit hernieuwbare natuurlijke bronnen. Hiermee is een natuurlijk matras een verantwoorde keuze voor de planeet, maar ook je nachtrust wordt er beter van. Al onze natuurlijke matrassen zijn namelijk volledig afgestemd op de behoeften van de slaper. Dat betekent een optimaal slaapcomfort, waardoor je beter slaapt.

Sorteer op arrow-alt-down

7 producten

Zen Koudschuimmatras 120x200 - Medium
Elders € 459,00
Nu
Speciale prijs € 379,00 Normale prijs € 459,00

De levertijd is ca. 15 werkdagen

Zen Koudschuimmatras  - Medium
Elders € 349,00
Vanaf
Speciale prijs € 269,00 Normale prijs € 349,00

De levertijd is ca. 15 werkdagen

shopping-cart
Zen Koudschuimmatras  - Stevig
Elders € 349,00
Vanaf
Speciale prijs € 269,00 Normale prijs € 349,00

De levertijd is ca. 15 werkdagen

shopping-cart
Ambiance HR-Matras Platinum - Stevig
Elders € 579,00
Vanaf
Speciale prijs € 499,00 Normale prijs € 579,00

De levertijd is ca. 15 werkdagen

shopping-cart
Ambiance HR-Matras Platinum - Soepel
Elders € 579,00
Vanaf
Speciale prijs € 499,00 Normale prijs € 579,00

De levertijd is ca. 15 werkdagen

shopping-cart
Ambiance HR-Matras - Stevig
Elders € 469,00
Vanaf
Speciale prijs € 389,00 Normale prijs € 469,00

De levertijd is ca. 15 werkdagen

shopping-cart
Ambiance HR-Matras - Soepel
Elders € 469,00
Vanaf
Speciale prijs € 389,00 Normale prijs € 469,00

De levertijd is ca. 15 werkdagen

shopping-cart

7 producten

De natuurlijke matrassen uit de Natuurlijk Slapen-collectie van Mister Bed zijn ecologisch verantwoorde matrassen die gemaakt zijn van natuurlijke materialen. Alle natuurlijke matrassen zijn individueel afgestemd op de slaper. Factoren die daarin meetellen zijn gewicht, lichaamsbouw, lengte en demping van spieren en vetweefsel. Een matras dat van top tot teen comfortabel is helpt de spieren om los te laten en ontspannen. Dit verbetert de bloedcirculatie en de slaap wordt dieper en rustiger.

Duurzame en verantwoorde matrassen

Voor de matrassen in de Natuurlijk Slapen-collectie worden grondstoffen gebruikt die 100% hernieuwbaar en van natuurlijke oorsprong zijn. De matrassen zijn hierdoor duurzaam en klimaatvriendelijk. Alle matrassen van het merk Lonsberg worden onderworpen aan een OEKO-test en er is een strenge controle op het gebruik van schadelijke stoffen. Wol en edelharen komen indien mogelijk uit gecontroleerde biologische veehouderij. Alle plantaardige grondstoffen die gebruikt worden zijn afkomstig uit gecontroleerde biologische teelt.

Purotex® - 100% natuurlijke bescherming tegen allergie

Met een natuurlijk matras kies je dus voor een matras dat beter is voor de planeet. Maar ook voor jezelf is het een groot voordeel als je matras is gemaakt van natuurlijke materialen. Jaar na jaar neemt het aantal mensen met een allergie toe. In veel bedden is huisstofmijt aanwezig. Bij gevoelige mensen kan dat allergische reacties veroorzaken, wat de slaapkwaliteit negatief beïnvloedt. Om je hiertegen te beschermen hebben alle natuurlijke matrassen standaard een hoes die is afgewerkt met Purotex®. De stof is behandeld met microcapsules die probiotica bevatten, een 100% natuurlijke remedie tegen allergenen, zoals huisstofmijt.

Natuurlijk matras online kopen

Een natuurlijk matras van goede kwaliteit verbetert je nachtrust en bezorgt het milieu een betere toekomst. Bekijk ons uitgebreide assortiment aan natuurlijke matrassen voor allerlei soorten bedden. Met een houten bed krijgt je slaapkamer helemaal een mooie, natuurlijke uitstraling. Bestel je natuurlijke matras online bij Mister Bed, dan bezorgen we je bestelling zo snel mogelijk bij jou thuis.

Natuurlijke matrassen voor alle comfortwensen

Alle natuurlijke matrassen in ons assortiment zijn zogeheten HR-matrassen, beter bekend als koudschuimmatrassen . Deze matrassen staan bekend om hun uitstekende veerkracht en ventilatie. Door die ventilatie blijven de matrassen ook goed koel, wat ze zeer geschikt maakt voor mensen die het ’s nachts snel warm hebben. Normaal gesproken ligt een koudschuimmatras relatief stevig, maar ook als je liever wat zachter ligt kun je op onze natuurlijke matrassen rekenen. Bij Mister Bed zijn deze matrassen namelijk verkrijgbaar als stevig, medium of soepel matras. Zo vind je precies het ligcomfort dat je zoekt.

Op welke bedbodems kan een natuurlijk matras?

Een ander groot voordeel van koudschuimmatrassen is dat je ze op iedere bedbodem kunt leggen. Dit in tegenstelling tot een pocketveringmatras of een binnenveringsmatras , waarbij de veren verkeerd kunnen komen te staan als je ze op een verstelbare bedbodem of een lattenbodem met minder dan 24 latten legt. Het maakt dus niet uit of je op een boxspring , een bed met verstelbare bodem of een lattenbodem slaapt. Een natuurlijk matras biedt je altijd het slaapcomfort dat je nodig hebt voor een goede nachtrust.

In welke afmetingen zijn natuurlijke matrassen verkrijgbaar?

Omdat we bij Mister Bed een ruim en gevarieerd assortiment aan bedden van hoogwaardige kwaliteit hebben, vinden we het belangrijk om voor ieder bed het juiste matras te kunnen bieden. Onze natuurlijke matrassen zijn daarom in veel verschillende afmetingen te verkrijgen. De meest gangbare maten horen daarbij: matrassen van 90x200 centimeter voor een eenpersoonsbed , matrassen van 180x200 centimeter voor een tweepersoonsbed en matrassen van 120x200 centimeter voor een twijfelaar . Maar je vindt bij ons ook natuurlijke matrassen in afwijkende maten, zoals kleinere kindermatrassen en een tussenmaat als 160x200 centimeter.

Advies nodig voor het juiste matras?

Het aanbod aan natuurlijke matrassen is gevarieerd. We kunnen het ons daarom goed voorstellen dat je niet direct weet welk matras je precies nodig hebt. Voor een goede nachtrust is het juiste matras echter heel belangrijk. Kom je er niet uit? Dan geven we je graag advies.