Baby Bed

Als je de inrichting voor de babykamer bij elkaar aan het zoeken bent, is er niets belangrijker dan een goed babybed. Bij Mister Bed vind je een ruim aanbod aan veilige, comfortabele babyledikantjes in verschillende designs. Het bedje waarin jouw kind rustig de eerste jaren van zijn of haar leven kan doorbrengen zit daar zeker ook tussen!

Sorteer op arrow-alt-down

7 producten

Emma Babyledikant 70x140 - Wit
sale
Elders € 479,00
Nu
Speciale prijs € 299,00 Normale prijs € 479,00

check-circle Uit voorraad leverbaar

Klaudia Babyledikant 70x140 - Wit
sale
Elders € 439,00
Nu
Speciale prijs € 299,00 Normale prijs € 439,00

check-circle Uit voorraad leverbaar

Solvita Babyledikant 60x120 - Wit
Elders € 339,00
Nu
Speciale prijs € 259,00 Normale prijs € 339,00

check-circle Uit voorraad leverbaar

Klaudia Babyledikant 60x120 - Wit
sale
Elders € 479,00
Nu
Speciale prijs € 299,00 Normale prijs € 479,00

check-circle Uit voorraad leverbaar

Emma Babyledikant 60x120 - Wit
sale
Elders € 479,00
Nu
Speciale prijs € 299,00 Normale prijs € 479,00

check-circle Nog 2 in voorraad

Infans Color Babyledikant 70x140 - Antraciet
Elders € 439,00
Nu
Speciale prijs € 359,00 Normale prijs € 439,00

check-circle Uit voorraad leverbaar

Lora Baby Ledikant 70x130 - Wit
Elders € 539,00
Nu
Speciale prijs € 459,00 Normale prijs € 539,00

check-circle Uit voorraad leverbaar

7 producten

Een babybed is onmisbaar voor aanstaande ouders. Wie een kind verwacht, gaat op zoek naar meubels voor de leukste slaapkamer in het huis: de babykamer. Het belangrijkste van alle meubels voor de babykamer is een bed waar jullie baby rustig en comfortabel in kan slapen. In de meeste gevallen zal dat om een ledikant gaan. Bij Mister Bed vind je babyledikanten in verschillende kleuren en designs. Zo wordt het heel eenvoudig om het perfecte babybed te vinden.

Hoe groot moet een babybed zijn?

De standaardafmeting van een babybed is 60x120 centimeter. Dit zijn de afmetingen van het matras dat erin past, maar de bedombouw zal niet meer dan enkele centimeters extra in beslag nemen. In zo’n babyledikant kan jouw zoon of dochter slapen tot hij of zij 2 à 3 jaar oud is. Daarna maken de meeste ouders de stap naar een peuterbed met een afmeting van 70x140 centimeter. De belangrijkste factor is dat jouw kindje in het bed past en nog genoeg ruimte heeft om te bewegen, maar ook de ruimte in de slaapkamer heeft invloed op de keuze voor de juiste afmeting.

Meteen ruimte voor een peuterbed?

Heb je een wat ruimere slaapkamer voor jouw kleintje? Dan kun je het babybed op de groei kopen en direct kiezen voor een meegroeiledikant van 70x140 centimeter. Zo’n ledikant kun je vanaf de geboorte gebruiken tot het moment dat je kind ongeveer 5 à 6 jaar is. Bij een peuterbed kun je de hoogte van de bodem verstellen. De hekken die als uitvalbeveiliging aan alle kanten van een babybed zitten kun je bij een peuterledikant desgewenst weghalen. Als het peuterledikant te groot dreigt te worden, kun je overstappen op een echt “grotemensenbed” van 90x200 centimeter.

Babybed online kopen

De makkelijkste manier om een babybed te kopen is online, via de webshop van Mister Bed. Dan kun je het perfecte babybedje uitzoeken uit een verrassend ruim assortiment. Maar welk babybed je ook kiest: als hij uit onze online winkel komt, weet je zeker dat het bed gaat bijdragen aan een rustige, comfortabele en veilige nachtrust voor je zoon of dochter. Verder is je babybed online kopen bij Mister Bed ook heel makkelijk, omdat we het bed dat je bestelt bij jou thuis afleveren.

Welke matrasmaat heb ik nodig voor een babybed?

Zoals gezegd duiden de formaten van onze babybedden aan welke maat matras er precies in moet. Kortom: voor een babyledikant met een afmeting van 60x120 centimeter heb je een matras nodig met diezelfde maten. Deze moeten los bij het bed besteld worden, omdat er diverse soorten matrassen zijn. Je kunt bijvoorbeeld kiezen uit een matras met veren of een goed ventilerend koudschuimmatras. Bij onze matrassen vind je verschillende soorten matrassen voor kinderen , waaronder enkele kindermatrassen voor de allerjongste kids.

Het mooiste beddengoed voor de babykamer

Als je de babykamer klaarmaakt voor de komst van de kleine, zoek je daar meubels en verf in de perfecte kleuren voor uit. Dan mag de rest van de slaapkamer natuurlijk niet achterblijven. Ook daarvoor kun je op Mister Bed rekenen. Naast kinderbedden in verschillende designs kun je bij ons terecht voor het beddengoed dat het beste bij het interieur van je babykamer past. Je vindt in onze webshop bijvoorbeeld leuke dekbedovertrekken voor kinderen in de mooiste kleuren en met de schattigste prints. Voor dekbedden en hoeslakens om op het ledikant te leggen kun je eveneens bij ons terecht.

Waar zijn babybedden van gemaakt?

Alle babybedjes die je in ons assortiment vindt zijn gemaakt van meubelspaanplaat. Dit is een lichtgewicht materiaal. Hierdoor is een babybed van spaanplaat eenvoudig in elkaar te zetten en uit elkaar te halen. Bovendien is het eenvoudig te verplaatsen als je bijvoorbeeld gaat verhuizen of het babyledikant in een andere kamer wilt zetten. Verder is meubelspaanplaat een stuk voordeliger dan hout of metaal. Dat is wel zo prettig als je het bed maar een jaar of twee gebruikt. Het materiaal is echter wel stevig genoeg om je baby een veilige nachtrust te kunnen garanderen. Een deel van onze bedden voor volwassenen is ook van spaanplaat.

En na het babybed?

Je vindt in onze online winkel een ruim aanbod aan kinderbedden voor jongens en meiden van alle leeftijden. Van ruimtebesparende kinderbedden, zoals hoogslapers en kajuitbedden , tot comfortabele twijfelaars voor tieners: een goede nachtrust voor kinderen van iedere leeftijd kun je aan Mister Bed toevertrouwen.