Accessoires

Naast een ruim en gevarieerd aanbod aan kledingkasten van hoogwaardige kwaliteit vind je bij Mister Bed ook verschillende accessoires voor de kledingkasten uit ons assortiment. Zo maak je de kledingkast die je voor je slaapkamer besteld hebt helemaal perfect voor hoe jij hem wilt gebruiken. Bekijk onze kledingkastaccessoires vandaag nog en bestel ze eenvoudig met je kast mee.

Met onze accessoires voor kledingkasten stem je de kledingkast in je slaapkamer helemaal af op jouw behoeften. Je vindt hier accessoires voor zowel onze draaideurkasten als onze schuifdeurkasten . Sommige artikelen in dit gedeelte van onze site zijn erop gericht om de kasten af te stemmen op hoe jij ze wilt indelen, andere om het gebruiksgemak van de kledingkast te vergroten. We hebben de accessoires gerangschikt op de series waarvoor ze geschikt zijn, zodat jij er zeker van kunt zijn dat alles in je kast past.

Kledingroedes voor kleding die niet mag kreuken

Je kunt kleding opbergen door de kledingstukken op te vouwen en ze op de planken of in de lades van een kledingkast te leggen. Bij sommige kleding voorkom je zo zelfs dat het gaat uitrekken. Er is echter ook kleding die je beter niet kunt opvouwen, omdat het anders gaat kreuken. Linnen kleding en veel katoenen kleding kun je bijvoorbeeld beter ophangen. Dat kan het beste aan een kledingroede. Dit is een stang die je in je kledingkast aanbrengt om kleding aan hangers aan op te hangen. We hebben voor bijna iedere kast in ons assortiment wel een passende kledingroede.

Legplanken en vakverdelingen

In een kledingkast zonder vaste planken kun je zelf de indeling maken die het beste past bij de kleding en de andere spullen die je erin wilt opbergen. Dit doe je door middel van legplanken die je op de gewenste hoogte in de kast kunt aanbrengen. Legplanken bieden zo een flexibiliteit die een kast met vaste planken je niet kan bieden. Ben je niet zo handig? We bieden verschillende kastvakverdelingen die je met de kasten mee kunt bestellen. Die verdelen je kast in handige partities. Je kunt in je hoofd alvast beginnen met de indeling!

Accessoires voor kledingkasten online kopen

Voor deze en nog veel meer handige accessoires voor kledingkasten kun je bij de webshop van Mister Bed terecht. En natuurlijk kun je de kledingkasten waarvoor ze bedoeld zijn hier ook heel eenvoudig online kopen. Zoek jouw nieuwe kast en alle accessoires die je ervoor nodig hebt bij elkaar, dan zorgen wij dat je alles na het afronden van je bestelling zo snel mogelijk in huis hebt.

Ladeblokken voor kledingkasten

Sommige van onze draaideurkasten hebben standaard lades onder enkele van hun deuren. Wil je in plaats daarvan graag een schuifdeurkast in de slaapkamer, bijvoorbeeld omdat de ruimte beperkt is, maar wil je wel opberglades in je kast? Dan kun je bij je nieuwe kast een ladeblok bestellen. Deze kun je in de kast plaatsen, zodat je het gemak van lades hebt zonder dat deze aan de buitenkant van de kast zitten. Onze inbouwladeblokken zijn uitgevoerd in dezelfde kleur als de binnenkant van de bijpassende kast. We hebben ook losse ladeblokken.

Deurdempers voor kledingkasten

Kastdeuren die te hard dichtslaan kunnen voor verschillende problemen zorgen. Allereerst natuurlijk het lawaai. Verder kunnen je vingers bekneld raken als je kastdeur harder dichtslaat dan je verwacht en kan er schade aan het materiaal ontstaan. Deurdempers verlagen het risico op dit soort ongemakken aanzienlijk. Ons assortiment aan deurdempers loopt uiteen van simpele kleine dempers om onder de scharnieren van draaideurkasten te monteren tot grotere systemen om te voorkomen dat de deuren van een schuifdeurkast te hard tegen de romp aan slaan.

Overige accessoires voor kledingkasten

Sommige van onze kledingkastaccessoires zijn wat minder gangbaar, maar deze accessoires bieden wel de mogelijkheid om handige extra opties aan je kast toe te voegen. Heeft je kledingkast bijvoorbeeld geen spiegel op een van zijn deuren? Kies dan voor een uitschuifbare spiegel die op een geleiderails in de kast kunt monteren. Je vindt in onze webshop kledingkasten met ledverlichting, maar als de kast die jij op het oog hebt dat niet heeft, kun je ook losse verlichting voor je kast bij ons bestellen. Ook vind je bij ons opbergmogelijkheden zoals draadmandsets en stropdashouders.

Advies nodig?

Om het voor jou zo eenvoudig mogelijk te maken om de juiste accessoires bij jouw kledingkast te vinden, hebben we alles op serie ingedeeld. Sommige accessoires zijn echter geschikt voor verschillende kledingkasten. Op de productpagina’s vind je uitgebreide informatie over wat je van de accessoires mag verwachten. Weet je toch niet zeker of de accessoires bij jouw wensen of jouw kledingkast passen? Neem dan contact op met onze klantenservice. Zij helpen je graag verder, zodat je uiteindelijk tevreden bent met je kledingkastaccessoires.