Palletbed

Palletbedden worden steeds populairder. Bij Mister Bed vind je dan ook een ruim assortiment aan bedden die er uitzien als een pallet. Je hoeft niet bang te zijn dat je op afvalhout ligt dat zijn beste tijd gehad heeft, want ieder palletbed uit onze webshop is gemaakt van nieuw, hoogwaardig naaldhout dat nog tientallen jaren goed blijft.

Sorteer op arrow-alt-down

3 producten

Palletbed 140x200 wit.jpg
Elders € 539,00
Nu
Speciale prijs € 459,00 Normale prijs € 539,00

check-circle Nog 1 in voorraad

Palletbed 140x200 blank manipul.jpg
Elders € 479,00
Nu
Speciale prijs € 399,00 Normale prijs € 479,00

check-circle Nog 1 in voorraad

Palletbed 90x200 wit.jpg
Elders € 399,00
Nu
Speciale prijs € 319,00 Normale prijs € 399,00

De levertijd is ca. 30 werkdagen

3 producten

Een palletbed is een bed waarvan de ombouw er uitziet als een pallet. Zo’n bed past uitstekend bij een slaapkamer met een modern, industrieel interieur, al komt een geverfd palletbed ook in een wat eleganter ontwerp goed tot zijn recht. Palletbedden zijn over het algemeen lager dan de meeste andere bedden in ons assortiment. Bovendien is de lattenbodem al in het bed geïntegreerd. Je hoeft die dus niet nog los erbij te bestellen. Ook voor jouw kamer hebben het perfecte palletbed in ons assortiment.

Waarom een palletbed?

Natuurlijk is het uiterlijk van het bed een goede reden om voor een palletbed te kiezen. Maar er zijn andere redenen waarom een palletbed de juiste keuze is. Omdat een palletbed in de hoogte vrij weinig ruimte inneemt, is het de ideale optie voor een slaapkamer die niet heel hoog is, zoals een slaapkamer met een schuin dak. Verder is een palletbed een relatief voordelig houten bed. Als je budget beperkt is, maar je wel een natuurlijk ogend bed van goede kwaliteit wilt hebben, is een palletbed ideaal.

Palletbedden met opbergruimte

De meeste palletbedden in ons assortiment hebben een opbergruimte onder het bed in de vorm van een of twee lades. Een bed met lades is eveneens een handige oplossing voor een kamer met weinig ruimte. Op dezelfde oppervlakte als het bed heb je dan ook ruimte om je spullen op te bergen. Dit geeft je kamer een opgeruimde indruk. Een palletbed is daarom ook handig voor de kinderkamer . Kinderen kunnen namelijk makkelijk zelf bij de lades onder het bed en hebben dus geen hulp nodig bij het opruimen als ze zo’n bed met opbergruimte hebben.

Palletbed online kopen

Is jouw oog vanwege het ontwerp of vanwege het efficiënte gebruik van ruimte op een palletbed gevallen? Wat jouw wensen voor een palletbed ook zijn: in de webshop van Mister Bed vind je gegarandeerd een bed van hoge kwaliteit dat precies bij jouw ontwerp- en comfortwensen past. Via onze online winkel koop je snel en eenvoudig het perfecte bed. Zodra we jouw bestelling binnen hebben, gaan we meteen voor je aan de slag, zodat je jouw palletbed zo snel mogelijk thuis ontvangt.

Waar is een palletbed van gemaakt?

Het is mogelijk om palletbedden van verschillende materialen te maken. Al onze palletbedden zijn echte houten bedden . Ze zijn echter niet gemaakt van hergebruikt oud pallethout. Ieder palletbed in ons assortiment is namelijk gemaakt van nieuw massief naaldhout. Een groot voordeel van dit soort hout is dat het zeer lang meegaat. Je hebt met een van onze palletbedden dus een stevig bed waar je nog tientallen jaren plezier van hebt. Je hebt de keuze uit twee kleuren: een blankhouten palletbed of een waarvan het hout witgeverfd is.

In welke afmetingen zijn palletbedden verkrijgbaar?

Op het moment hebben we eenpersoonsbedden en twijfelaars die er uitzien als een pallet. De eenpersoonsbedden zijn bedden van 90 bij 200 centimeter . Dit zijn de standaard afmetingen voor bedden waar één persoon in slaapt. Hiermee zijn ze de perfecte keuze voor een slaapkamer waarin de ruimte beperkt is. Heb je liever wat meer ruimte? Kies dan voor een bed van 140 bij 200 centimeter in palletvorm. Omdat deze wat breder is, zou je een palletbed van 140 centimeter breed zelfs als een relatief smal tweepersoonsbed kunnen gebruiken.

Matrassen en lattenbodems bij een palletbed

Omdat de lattenbodem al in het palletbed geïntegreerd is, hoef je in tegenstelling tot de meeste bedden in ons assortiment geen bedbodem bij een palletbed te bestellen. Wel moet er nog een matras bij besteld worden. We doen deze niet standaard bij het bed, omdat iedereen andere comfortwensen heeft als het op matrassen aankomt. Het voordeel van een palletbed is wel dat de bedbodem recht is en daarom geschikt is voor ieder type matras. Wees wel voorzichtig met een pocketveringmatras , omdat het door de ruimtes tussen de latten kan dat de veren te weinig tegendruk krijgen.

Andere benodigdheden voor een palletbed

Met alleen een palletbed en een matras ben je er nog niet. Gelukkig vind je alles wat je verder nodig hebt in de slaapkamer ook in de webshop van Mister Bed. Zo vind je bij ons verschillende soorten beddengoed om op je palletbed te leggen, zoals een dekbed en een hoeslaken . Daarnaast hebben we verschillende meubels voor in de slaapkamer , waaronder kledingkasten , bureaus en nachtkastjes die qua ontwerp goed bij een palletbed passen.