Bedden outlet

In de bedden outlet van Mister Bed vind je bedden van topkwaliteit met grote kortingen. Als je weinig te besteden hebt, hoef je dus niet voor een bed van mindere kwaliteit te kiezen. Kies voor een bed uit onze bedden outlet, dan weet je zeker dat je kiest voor kwaliteit en een ruim, gevarieerd aanbod.

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Op zoek naar een topkwaliteit bed tegen een scherpe prijs? Bekijk dan eens onze bedden outlet. Hier kun je bedden bestellen met grote kortingen. En omdat we bij Mister Bed alleen maar tevreden zijn met de best mogelijke kwaliteit voor al onze klanten, kun je ervan uitgaan dat je voor die gunstige prijzen een hoogwaardig bed thuis geleverd krijgt. Of dat nu een eenpersoonsbed , een twijfelaar of een tweepersoonsbed is. Je vindt hier bedden en bijbehorende accessoires in alle denkbare afmetingen.

Waarom een bed uit de bedden outlet van Mister Bed?

Naast de goede prijzen is ook de snelle levering een goede reden om voor een bed uit onze bedden outlet te kiezen. Deze bedden zijn normaal gesproken namelijk direct leverbaar. Wel zijn het vaak de laatste exemplaren die we nog hebben voordat de bedden uit ons assortiment gaan, dus als het bed van jouw dromen ertussen zit, raden we je aan om snel te bestellen. Verder mag je uitkijken naar een bed met dezelfde kwaliteit en garantie als wanneer je bij ons een bed voor de volledige prijs bestelt.

Welke bedden zijn in de outlet te vinden?

Eigenlijk is ieder type bed wel in de outlet te vinden. Bedden in populaire afmetingen, zoals bedden van 90 bij 200 centimeter , bedden van 140 bij 200 centimeter en bedden van 180 bij 200 centimeter , vind je altijd wel in verschillende designs in onze outlet. Verder hebben we een ruim aanbod aan kinderbedden , waarvan sommige modellen wel eens in de outlet belanden. Daarnaast vind je tussen de outlet verschillende meubels voor in de slaapkamer , plus matrassen , lattenbodems en beddengoed . We hebben dus aan je volledige slaapervaring gedacht.

Voordelige bedden online kopen

Als je niet zoveel te besteden hebt, hoef je niet per se genoegen te nemen met een bed van mindere kwaliteit. Blader eens door onze bedden outlet en je vindt voor een scherpe prijs een bed van absolute topkwaliteit. En niet alleen dat; ook de variatie in designs en materialen is groot. Zo hoef je nooit te veel uit te geven voor een bed dat bij jouw slaapcomfortwensen én het interieur in jouw kamer past.

Waarvan zijn de bedden in de bedden outlet gemaakt?

Er zijn verschillende materialen waar bedden van gemaakt kunnen zijn, maar het merendeel van ons assortiment is gemaakt van hout, metaal of houtvezelplaat. Houtvezelplaat, zoals meubelspaanplaat, MDF of HDF, is populair bij klanten met een beperkt budget. Bedden van die materialen kosten namelijk relatief weinig en zijn door het lichte gewicht van het materiaal eenvoudig in elkaar te zetten. Houten bedden en metalen bedden zijn normaal gesproken duurder, maar gaan wel heel lang mee. Met de weinige verzorging die ze nodig hebben kan de levensduur oplopen tot tientallen jaren.

Matrassen en lattenbodems bij de outletbedden

Op sommige van onze kinderbedden na zijn veel van de bedden in onze bedden outlet eigenlijk alleen de bedframes. Het voordeel hiervan is dat je zelf nog het matras en de lattenbodem erbij uit kunt zoeken. Je zit dus niet vast aan de bedbodem en het matras die er standaard bij geleverd worden, maar eigenlijk misschien helemaal niet aan jouw comfortwensen voldoen. Als er nog een lattenbodem en matras bij besteld moeten worden, vind je op de productpagina de artikelen die wij aanraden bij dat bed om het maken van een keuze eenvoudiger te maken.

Eén of twee matrassen in een breed bed?

Heb je een bed besteld dat zo breed is dat er ook twee personen in kunnen slapen? Dan heb je meestal de mogelijkheid om twee matrassen van dezelfde breedte in bed te leggen. Dat raden we ook aan als jullie er met zijn tweeën in slapen en sterk verschillen op het gebied van lichaamsbouw, fysieke klachten of dag-en-nachtritme. Dan kunnen jullie beiden het matras op jullie persoonlijke behoeften afstemmen. Zijn jullie ongeveer hetzelfde gebouwd of slaap je alleen in een breed bed? Dan raden we één matras over de volledige breedte van het bed aan.

Voordelig een complete slaapkamer

Naast bedden, matrassen en lattenbodems vind je in onze outlet ook slaapkamermeubels, zoals kledingkasten , nachtkastjes , bureaus en ladekasten . Daarnaast hebben we een ruim aanbod aan beddengoed, waaronder dekbedden , hoeslakens en leuke dekbedovertrekken voor kinderen . Als je wilt kun je dus voordelig een complete slaapkamer samenstellen uit ons outletassortiment.