Verstelbare lattenbodem

Met een verstelbare lattenbodem bepaal jij precies hoe je bed ligt. Je kunt hiermee namelijk het hoofdeinde en meestal ook het voeteneinde van je bed verstellen. Bij Mister Bed vind je verschillende handverstelbare en elektrische lattenbodems tegen een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Zo heb je precies het slaapcomfort dat jij iedere dag nodig hebt.

Sorteer op arrow-alt-down

2 producten

Monoflex Electro Lattenbodem.jpg
Elders € 549,00
Vanaf
Speciale prijs € 469,00 Normale prijs € 549,00

De levertijd is ca. 10 werkdagen

shopping-cart
Energy Electro Lattenbodem
Elders € 679,00
Vanaf
Speciale prijs € 529,00 Normale prijs € 679,00

De levertijd is ca. 10 werkdagen

shopping-cart

2 producten

Een verstelbare lattenbodem is een lattenbodem waarvan je het hoofdeinde en soms ook het voeteneinde omhoog kunt zetten. Zo kun je zitten in bed zonder afscheid te hoeven nemen van de zachtheid en de ondersteuning die je matras biedt. Ook kan het aan het einde van de dag prettig zijn om je vermoeide benen wat hoger te leggen. Met een verstelbare lattenbodem kun je jouw bed dus helemaal aanpassen aan de slaaphouding die jij het prettigst vindt. En wat is er nu comfortabeler dan dat?

De voordelen van een verstelbare lattenbodem

Met de juiste lattenbodem haal je het beste uit de comfortmogelijkheden van je bed én je matras . Maar niet iedereen is hetzelfde gebouwd en de perfecte lattenbodem is dus niet voor iedereen dezelfde. Omdat je een verstelbare lattenbodem aan de slaaphouding aan kunt passen die jij het meest comfortabel vindt, is het echter een uitstekende optie voor bijna iedereen. Vooral als je een vlakke lattenbodem niet prettig vindt liggen. Bovendien heb je met een verstelbare bedbodem geen duur bed nodig dat je elektrisch kunt verstellen. Ook voor thuisverpleging zijn verstelbare lattenbodems ideaal.

Is iedere verstelbare lattenbodem elektrisch?

Veel van onze klanten die een verstelbare lattenbodem willen hebben vragen ons naar een elektrische lattenbodem. Het merendeel van onze verstelbare lattenbodems is inderdaad elektrisch. Er zitten dan geluidsarme elektromotoren in de lattenbodem die je aanstuurt met een afstandsbediening of een knop op het bed. Maar niet iedere verstelbare lattenbodem is elektrisch. Je vindt in onze online winkel ook handverstelbare lattenbodems. Deze verbruiken geen elektriciteit, maar bieden je wel de mogelijkheid om de bedbodem helemaal aan de houding van jouw voorkeur aan te passen. Bovendien zijn handverstelbare bedbodems vaak voordeliger.

Verstelbare lattenbodem online kopen

Wil je zelf zoveel mogelijk controle hebben over hoe je lattenbodem ligt? Dan is een verstelbare lattenbodem de perfecte bedbodem voor jou! Bij Mister Bed vind je verschillende handmatig en elektrisch verstelbare lattenbodems van topkwaliteit tegen een goede prijs. Zo wordt niet alleen in bed liggen, maar ook in bed zitten om bijvoorbeeld te lezen of tv te kijken uiterst comfortabel. Bestel je verstelbare lattenbodem vandaag nog, dan zorgen wij dat bij zo snel mogelijk afgeleverd wordt.

Welke matrassen kunnen op een verstelbare lattenbodem?

Waar vlakke lattenbodems afhankelijk van het aantal latten geschikt zijn voor ieder type matras, kun je matrassen met veren niet zomaar op een verstelbare bodem leggen. Binnenveringsmatrassen kunnen nooit op een verstelbare bodem, maar pocketveringmatrassen zijn ook niet altijd geschikt. Als het matras buigt, kunnen de veren namelijk krom komen te staan, waardoor het matras minder comfortabel wordt of niet voldoende meer ondersteunt. Een matras met schuim, zoals een koudschuimmatras , is altijd geschikt voor een verstelbare lattenbodem en daarmee een veilige keuze.

Hoeveel latten heeft een verstelbare lattenbodem?

Net als onze rechte lattenbodems zijn ook onze verstelbare lattenbodems verkrijgbaar met verschillende aantallen latten. Tegenwoordig is het gangbaar dat lattenbodems minimaal 28 latten hebben. Voor veel mensen is dit voldoende en daarom vind je bij ons ook verschillende verstelbare lattenbodems met 28 latten. Het kan voorkomen dat je extra ondersteuning nodig hebt, bijvoorbeeld omdat je met lichamelijke klachten kampt of omdat je bed extra belast wordt. In zo’n geval raden we aan om voor een premium verstelbare lattenbodem met 42 latten te kiezen.

Welke afmetingen heeft een verstelbare lattenbodem?

Onze verstelbare lattenbodems zijn verkrijgbaar in verschillende afmetingen. Een verstelbare lattenbodem van 90 bij 200 centimeter is perfect voor een standaard eenpersoonsbed , maar we hebben ze ook smaller (zoals een lattenbodem van 70 bij 200 centimeter ) of juist breder (zoals een lattenbodem van 120 bij 200 centimeter ). De breedste verstelbare lattenbodem die we hebben is een lattenbodem van 140 bij 200 centimeter . Als je bed breder is, is het verstandiger om twee smallere lattenbodems naast elkaar te leggen, zoals twee lattenbodems van 80 bij 200 centimeter in een queen size bed .

Hoelang gaat een verstelbare lattenbodem mee?

Mister Bed verkoopt alleen verstelbare lattenbodems van goede kwaliteit. Deze gaan gemiddeld 10 tot 15 jaar mee, al kan de levensduur beïnvloed worden door hoeveel uur per dag je op bed ligt en hoeveel je beweegt in je slaap. Het is vrij eenvoudig te zien wanneer je een nieuwe lattenbodem nodig hebt. De latten horen namelijk bol te staan. Is dit niet meer het geval, dan moet de bedbodem vervangen worden. Kapotte latten zijn meestal vrij eenvoudig te vervangen.