Bedbank

Eigenlijk zegt de naam het al: een bedbank is een bed en een bank tegelijk. Door de opstaande randen aan drie kanten kun je naast slapen ook heerlijk comfortabel zitten op een bedbank. Bovendien bieden de meeste bedbanken handige opbergruimte in de vorm van een schuiflade onder het bed. Met zoveel meubels in één kun je veel ruimte besparen in de kinderkamer.

Sorteer op arrow-alt-down

10 producten

Emma Bedbank met Slaaplade en opberglade 90x200 wit.jpg
Meest verkocht
Elders € 1.058,00
Nu
€ 749,00

check-circle Uit voorraad leverbaar

NULL
Meest verkocht
Elders € 1.058,00
Nu
€ 749,00

check-circle Uit voorraad leverbaar

Klaudia bedbank 90x200 wit MDF
Elders € 539,00
Nu
Speciale prijs € 459,00 Normale prijs € 539,00

check-circle Uit voorraad leverbaar

Merlin bedbank met bergladen.jpg
sale
Elders € 349,00
Nu
Speciale prijs € 299,00 Normale prijs € 349,00

check-circle Uit voorraad leverbaar

Todi Bedbank met Slaaplade 90x200.jpg
Elders € 579,00
Nu
Speciale prijs € 449,00 Normale prijs € 579,00

check-circle Uit voorraad leverbaar

Mia Bedbank met Slaaplade 90x200 - 01.34.18.U1.jpg
sale
Elders € 709,00
Nu
Speciale prijs € 469,00 Normale prijs € 709,00

check-circle Uit voorraad leverbaar

Todi Bedbank met Slaaplade en Nordic Luivel - Wit.jpg
Elders € 877,00
Nu
€ 663,00

check-circle Uit voorraad leverbaar

CK bedbank 2 la+uitval.jpg
Elders € 974,00
Nu
€ 779,00

De levertijd is ca. 30 werkdagen

LifeTime CoolKids Bedbank met Hut - Rainbow
Elders € 1.484,00
Nu
€ 1.279,00

De levertijd is ca. 30 werkdagen

LifeTime CoolKids Bedbank met Laden en Hut - Wit
Elders € 1.273,00
Nu
€ 1.099,00

De levertijd is ca. 30 werkdagen

10 producten

Een bedbank of sofabed combineert verschillende functies in één meubel. Je hebt een lekker comfortabel bed, maar ook extra opbergruimte. Je kunt de lades van dit type bed namelijk gebruiken om spullen in op te bergen, zoals boeken, speelgoed en kleding. Hierdoor wordt het een stuk eenvoudiger om de kamer er altijd opgeruimd te laten zijn. Bovendien kun je door de opbergmogelijkheden efficiënt gebruikmaken van de ruimte in de kinderkamer.

Bed en bank in één

Je kunt een bedbank als bed gebruiken, maar ook als zitbank. Bedbanken hebben aan de zijkanten en aan de achterzijde namelijk een opstaande rand waar je kussens tegen kunt plaatsen. Zo creëer je gemakkelijk een leuke, comfortabele bank in je slaapkamer. Overdag kun je lekker relaxen op je eigen bank, daarna kun je genieten van een heerlijke nachtrust in een lekker comfortabel bed. Een bedbank met schuiflades is een ideale oplossing voor een klein huis.

De opbergmogelijkheden van een bedbank

Bedbanken kunnen handige ruimtebesparende bedden zijn. De opbergvakken en opberglades van dit type bed bieden extra mogelijkheden. Zo vind je bij ons handige bedbanken met lades en extra vakken die het heel eenvoudig maken om spullen op te bergen. Spullen die op de vloer rondslingeren kun je makkelijk direct onder het bed opbergen. Het kan hierdoor zelfs zo zijn dat je een kast of boekenplank minder nodig hebt in de slaapkamer.

Ideaal om ruimte te besparen

We zeiden het al: met een bedbank benut je de ruimte in een kleine woning optimaal. De combinatie van zitmeubel en bed met opbergruimte kom je eigenlijk alleen bij bedbanken tegen. Daarnaast kun je met een bedbank handig en snel een extra slaapplek creëren. Je hoeft dan voor een logé geen aparte kamer in te richten of extra bed te plaatsen. Als je een bedbank met lade in de slaapkamer hebt staan, hoef je alleen nog het matras onder het bed vandaan te trekken.

Bedbank online kopen

Ontdek ons ruime aanbod aan bedbanken en andere soorten bedden. De aantrekkelijk geprijsde bedbanken van Mister Bed worden gratis en snel bij jou thuis bezorgd. Zo heb je snel het perfecte bed én de meest comfortabele bank in huis.

Bedbanken in verschillende stijlen

Omdat geen twee kinderen hetzelfde zijn, vind je in onze webshop bedbanken in verschillende stijlen. Sommige bedbanken zijn bijvoorbeeld uitgerust met een klamboe of een baldakijn, waardoor ze in hun ontwerp wat weg hebben van een hemelbed . We hebben zelfs bedbanken die een tent met een thema hebben, zodat je kind het bed niet alleen kan gebruiken om in te slapen of op te zitten, maar ook om op te spelen. Maar we hebben ook bedbanken met strakkere ontwerpen voor de modernere kinderkamer .

Hoeveel ruimte heb je nodig voor een bedbank?

Al onze bedbanken zijn eenpersoonsbedden waarop plek is voor een matras van 90x200 centimeter. De bedbanken zelf vallen door de ombouw wat breder uit, al zal het verschil in de meeste gevallen hooguit enkele tientallen centimeters zijn. Houd er ook rekening mee dat de lade onder het bed open moet kunnen om er spullen in te kunnen doen. De diepte van de lade zal nooit groter zijn dan de breedte van het bed.

Wat heb je verder nog nodig bij een bedbank?

Hoewel al onze bedbanken plek bieden aan hetzelfde formaat matras, moet deze toch los bij het bed besteld worden. Dit heeft er vooral mee te maken dat er verschillende soorten matrassen voor verschillende comfortwensen zijn. Denk bijvoorbeeld aan de hardheid van het matras of de soort vulling. We hebben diverse kindermatrassen in het assortiment. Verder kun je bij ons terecht voor dekbedden en leuke dekbedovertrekken voor kinderen . Voor het zitgedeelte van de bedbank vind je in onze online winkel een ruim assortiment aan sierkussens .

Andere kinderbedden met opbergruimte

Bedbanken met opbergruimte hebben veel weg van kajuitbedden . Ook dat zijn ruimtebesparende kinderbedden met ruimte voor spullen onder het bed, maar dan zonder het zitgedeelte. Een hoogslaper of een halfhoogslaper biedt eveneens een compacte combinatie van een bed met opbergruimte. Omdat het bed daarin hoger geplaatst is, bestaat die ruimte echter vaker uit een kledingkast of een ladekast dan een enkele lade. Je vindt in onze webshop zelfs hoogslapers met bureau , zodat je kind kan slapen en huiswerk kan maken op hetzelfde oppervlak.