Complete Kinderkamers

Ben je op zoek naar een complete kinderkamer? Bij Mister Bed kun je handige pakketten bestellen met daarin een kinderbed, maar ook de meubels die de slaapkamer tot de lievelingsplek van jouw zoon of dochter maken. Met een compleet kinderkamerpakket heb je in één keer alles wat je nodig hebt voor de kinderkamer tegen een goede prijs. Bekijk ons ruime assortiment aan jongenskamers en meidenkamers.

Sorteer op arrow-alt-down

22 producten

Sfeer Laila Kinderkamer 90 x 200 cm 5-delig - Mint Groen.jpg
sale
Elders € 2.304,00
Nu
€ 1.599,00

check-circle Uit voorraad leverbaar

Sfeer Laila Kinderkamer 120 x 200 cm 5-delig - Mint Groen (1).jpg
sale
Elders € 2.454,00
Nu
€ 1.679,00

check-circle Uit voorraad leverbaar

Sfeer Bureauset 4-delig - Mint Groen.jpg
sale
Elders € 1.296,00
Nu
€ 879,00

check-circle Uit voorraad leverbaar

Reverso Slaapkamer.jpg
Elders € 307,00
Nu
€ 239,00

check-circle Uit voorraad leverbaar

Etoiles Kinderkamer .jpg
Elders € 566,00
Nu
€ 499,00

check-circle Uit voorraad leverbaar

Biotiful Kinderkamer 4-delig II - Wit.jpg
Elders € 676,00
Nu
€ 489,00

check-circle Uit voorraad leverbaar

Biotiful Kinderkamer 5-delig III - Wit.jpg
Elders € 1.175,00
Nu
€ 889,00

check-circle Uit voorraad leverbaar

Biotiful Kinderkamer 4-delig I - Wit.jpg
Elders € 646,00
Nu
€ 459,00

De levertijd is ca. 15 werkdagen

Biotiful Kinderkamer 5-delig I - Wit.jpg
Elders € 895,00
Nu
€ 649,00

De levertijd is ca. 15 werkdagen

Biotiful Kinderkamer 5-delig II - Wit.jpg
Elders € 1.145,00
Nu
€ 859,00

De levertijd is ca. 15 werkdagen

Biotiful Kinderkamer 6-delig - Wit.jpg
Elders € 1.394,00
Nu
€ 1.049,00

De levertijd is ca. 15 werkdagen

Fabric Kinderkamer 6-delig II - Antraciet.jpg
Elders € 1.184,00
Nu
€ 859,00

De levertijd is ca. 15 werkdagen

Fabric Kinderkamer 5-delig I - Antraciet.jpg
Elders € 845,00
Nu
€ 609,00

De levertijd is ca. 15 werkdagen

Fabric Kinderkamer 6-delig III - Antraciet.jpg
Elders € 1.134,00
Nu
€ 799,00

De levertijd is ca. 15 werkdagen

Fabric Kinderkamer 7-delig - Antraciet.jpg
Elders € 1.343,00
Nu
€ 959,00

De levertijd is ca. 15 werkdagen

Fabric Kinderkamer 6-delig I - Antraciet.jpg
Elders € 1.004,00
Nu
€ 709,00

De levertijd is ca. 15 werkdagen

Fabric Kinderkamer 5-delig II - Antraciet.jpg
Elders € 975,00
Nu
€ 699,00

De levertijd is ca. 15 werkdagen

Sfeer foto Carlsson 5-delige Set .jpg
Elders € 1.621,00
Nu
€ 1.289,00

De levertijd is ca. 30 werkdagen

Charly Kinderkamer 6-delig II - Licht AcaciaWit.jpg
Elders € 964,00
Nu
€ 678,00

check-circle Uit voorraad leverbaar

Charly Kinderkamer 6-delig I - Licht AcaciaWit.jpg
Elders € 914,00
Nu
€ 648,00

check-circle Uit voorraad leverbaar

Charly Kinderkamer 7-delig I - Licht Acacia/Wit
Elders € 1.083,00
Nu
€ 758,00

check-circle Uit voorraad leverbaar

Charly Kinderkamer 5-delig I - Licht Acacia/Wit
Elders € 795,00
Nu
€ 568,00

check-circle Uit voorraad leverbaar

22 producten

Een comfortabel kinderbed van goede kwaliteit is belangrijk als je een kinderkamer aan het inrichten bent, maar alleen daarmee ben je er nog niet. Gelukkig kun je naast goede bedden ook op Mister Bed rekenen voor complete kinderkamers. In dat geval bestel je alles bij ons wat je voor de nieuwe jongenskamer of meisjeskamer nodig hebt. Het bed natuurlijk, maar ook de lattenbodem , een bureau, een nachtkastje, een ladekast en eventueel een kledingkast of een achterwand voor het bed.

We hebben vier- tot zevendelige kinderkamersets in verschillende stijlen. Zachte pastelkleuren zijn altijd populair voor kinderkamers , vooral voor de jongste kinderen. Maar je vindt bij ons ook complete kinderkamers in een wat stoerdere, moderne stijl en wat neutralere jongens- of meisjeskamers. Je maakt de kinderkamer helemaal af met bedtextiel die er goed bij past. We hebben verschillende leuke kinderdekbedovertrekken in het assortiment die de kinderkamer gegarandeerd tot een prettige omgeving voor jouw zoon of dochter gaan maken.

Wat zijn de afmetingen van de meubels?

Als je de meubels voor een kinderkamer bij elkaar zoekt, is het natuurlijk wel belangrijk dat alles in de kamer past. Bij de meeste complete kinderkamers leveren we een eenpersoons kinderbed van 90x200 centimeter. Dit is de standaard afmeting van het matras voor een kinderbed of ledikant . We bieden ook kinderkamers met twijfelaars van 120x200 centimeter aan. De afmetingen van de bedombouw verschillen per model bed. Voor de precieze afmetingen van het bed en de meubels klik je op de kinderkamer die je op het oog hebt.

Met de kinderbedden uit onze kinderkamerpakketten leveren we standaard de bijbehorende lattenbodem mee. Omdat het perfecte matras voor iedereen anders is, moet dat er nog wel los bij besteld worden. In ons assortiment vind je verschillende comfortabele matrassen van topkwaliteit, waaronder een ruim aanbod aan matrassen voor kinderen . Het Kids Comfort Juniormatras 90x200 is een goede optie om bij de kinderkamer te bestellen, maar we hebben ook andere goede kindermatrassen met dezelfde afmetingen in het assortiment.

Complete kinderkamers online kopen

Voor kinderbedden van de best mogelijke kwaliteit en alle meubels die in de kinderkamer horen hoef je allang niet meer naar verschillende winkels. In de webshop van Mister Bed bestel je een complete kinderkamer eenvoudig online. Als we je bestelling binnen hebben, gaan we voor je aan de slag en wordt alles zo snel mogelijk bij je thuis bezorgd.

Wat is het voordeel van een complete kinderkamer?

Als je wilt, kun je natuurlijk alles wat je nodig hebt voor de kinderkamer los bij ons bestellen. Naast een ruim assortiment aan bedden vind je bij ons namelijk ook verschillende slaapkamermeubels en bedaccessoires waarmee je de slaapkamer van je kind helemaal afmaakt. Dan heb je de volledige vrijheid om de kinderkamer helemaal naar jouw smaak in te delen – en die van je kind. Bestel je een complete kinderkamer, dan weet je echter zeker dat alle onderdelen van de set bij elkaar passen.

Zo zijn het kinderbed en alle meubels in de slaapkamer gemaakt van hetzelfde materiaal en uitgevoerd in dezelfde kleur. Bij het ontwerp is er uiteraard ook op gelet dat de bedden, nachtkastjes, bureaus, kledingkasten en alle andere meubels op elkaar afgestemd zijn. Daarnaast is in één keer een complete kinderkamer bestellen over het algemeen een stuk voordeliger dan als je alle afzonderlijke meubels los van elkaar koopt.

Ruimtebesparende oplossingen voor kinderkamers

Niet alle kinderkamers zijn ruim genoeg om een zevendelige kinderkamerset in kwijt te kunnen. Slapen jouw kinderen in een kleine kamer en wil je de beschikbare ruimte zo goed mogelijk benutten? Dan vind je bij Mister Bed verschillende ruimtebesparende oplossingen voor de kinderkamer. Je kunt bijvoorbeeld een kinderbed met lades bestellen. In de opslagruimte onder het bed kun je dan verschillende spullen kwijt. Hierdoor heb je misschien wel een kast minder nodig en blijft er meer ruimte over om te spelen.

Een andere goede manier om ruimte te besparen in de kinderkamer is met een opklapbed . Als je kind overdag wakker is, klap je dat bed omhoog en is er opeens veel plek in de kamer. Een stapelbed scheelt veel ruimte als je twee kinderen hebt die in dezelfde kamer slapen. Ook een hoogslaper of een halfhoogslaper bespaart ruimte, omdat dat in feite een soort complete kinderkamers in één zijn. Dat is nog eens extra het geval als je voor een hoogslaper met bureau kiest.

Inspiratie nodig voor de kinderkamer?

Weet je nog niet precies wat er in de kinderkamer moet komen te staan of hoe het eruit moet komen te zien? We hebben onze complete kinderkamers onderverdeeld in jongenskamers, meisjeskamers en tienerkamers . Onder deze categorieën vind je alle series voor de kinderkamers, zodat je je kunt laten inspireren. Zijn je kinderen oud genoeg om zelf mee te beslissen? Zoek dan samen een complete kinderkamer uit!