Meisjeskamer

Een leuke meisjeskamer is zoveel meer dan alleen een plek om te slapen. Met het perfecte bed, de juiste meubels en de leukste accessoires maak je de slaapkamer van je dochter tot de perfecte plek waar ze tot rust kan komen. Voor bedden, bureaus, nachtkastjes, kledingkasten en alles wat je verder nodig hebt voor de leukste meidenkamers ben je bij Mister Bed aan het juiste adres.

Een meidenkamer uitzoeken waar je dochter nog jaren graag in slaapt kan nog een behoorlijke klus zijn. De zuurstokroze muur die ze een jaar geleden nog zo mooi vond, kan volgend jaar al niet cool genoeg meer zijn. Ieder meisje heeft zo haar eigen wensen en weet vaak heel goed wat ze niet meer wil. Maar beslissen wat ze wél leuk vindt kan nog best lastig zijn. Gelukkig is ons assortiment aan complete meisjeskamers erg breed en gevarieerd. Hier vind je gegarandeerd de perfecte meidenkamer.

De sfeer in de meisjeskamer

Neutrale meubels zijn altijd goed, omdat ze goed met verschillende stijlen combineren. Met accessoires en kleuren heb je uiteindelijk zelf nog een behoorlijke invloed op de sfeer in de slaapkamer. Een écht stoere meisjeskamer kun je bijvoorbeeld maken met de combinatie van roze en zwart, maar als je dochter meer meisjesachtige wensen heeft, kun je daar ook voor bij ons terecht. Als je bij ons een complete meisjeskamer koopt, heb je snel de perfecte slaapkamer in het thema dat jouw dochter het mooist vindt.

Meisjeskamer met voldoende opbergruimte

Soms moet je creatief omgaan met de beschikbare ruimte in een meisjeskamer. Een ruime kledingkast met een spiegel in de deur is praktisch én modieus. Maar sommige spullen kun je bijvoorbeeld ook kwijt in een lade onder het bed. Of je kiest voor een hoogslaper waarin een aantal kastjes en eventueel een bureau in verwerkt zijn. Zo heb je ook in een kleinere meisjeskamer voldoende opbergruimte voor alle spullen van je dochter. Heb je twee dochters die in dezelfde kamer slapen? Een stapelbed bespaart flink wat ruimte.

Online meisjeskamer kopen

Bij Mister Bed kun je alles kopen wat je nodig hebt voor de slaapkamer van je dochter. Bedden van topkwaliteit natuurlijk, maar ook meubels die onmisbaar zijn in een meisjeskamer, zoals kledingkasten, bureaus en nachtkastjes. Als je een complete meisjeskamer in onze webshop bestelt, weet je zeker dat alle onderdelen van de slaapkamer goed bij elkaar passen. Bovendien heb je alles dan in één keer in huis, want we zullen alle meubels voor de meisjeskamer zo snel mogelijk bij je thuis bezorgen.

Wat staat er allemaal in een meisjeskamer?

Het middelpunt van iedere meisjeskamer is natuurlijk het bed. Je vindt bij ons meisjeskamers met eenpersoonsbedden van 90x200 centimeter, maar als je dochter veel beweegt in haar slaap of graag de ruimte heeft, kun je ook voor een twijfelaar kiezen. Deze zijn meestal 120 of 140 centimeter breed. Voor de jongste meiden hebben we nog wat bedden die wat kleiner zijn, zoals onze bedhuisjes en onze babyledikanten , maar voor de meeste meidenbedden zijn dat de standaardafmetingen. Je kunt dus prima een bed op de groei kopen.

Ook onmisbaar voor de perfecte meisjeskamer is een groot bureau om schoolwerk aan te maken. Je vindt bij ons verschillende meidenkamers met bureaus, maar je kunt om ruimte te besparen bijvoorbeeld ook voor een hoogslaper met bureau kiezen. Verder kun je bij ons terecht voor een boekenrek voor de slaapkamer, waar je dochter naast boeken ook andere spullen in kwijt kan. Je kunt daarnaast kiezen voor een bed met lades. Zo combineer je een slaapplek en opbergruimte.

Maak de meisjeskamer helemaal af!

Je kunt de meisjeskamer samen met je dochter helemaal naar haar smaak maken. Dat kun je doen door de ideale meubels uit te kiezen, maar je maakt een meisjeskamer pas écht af met de juiste accessoires . Zo kun je met je dochter het perfecte bedtextiel uitzoeken voor haar bed. We hebben bijvoorbeeld verschillende dekbedovertrekken waarmee het bed naar haar smaak aangepast kan worden. Hieronder vind je kinderdekbedovertrekken voor de jongste meiden, maar ook dekbedden en hoeslakens voor tieners en alles daartussenin.

Als je een complete meisjeskamer bij ons bestelt, zit de lattenbodem standaard bij het bed. Het matras moet er nog wel los bij besteld worden. Dit heeft ermee te maken dat er verschillende soorten matrassen zijn. Wat voor het ene meisje comfortabel is, hoeft dat voor het andere meisje nog niet te zijn. Zoek daarom zelf met je dochter het perfecte matras uit. Je vindt in ons assortiment matrassen van topkwaliteit die de juiste ondersteuning bieden, waaronder verschillende kindermatrassen .

Voor deze en nog veel meer handige accessoires voor de slaapkamer kun je op Mister Bed rekenen. Je kunt verschillende slaapkamermeubels ook los kopen bij ons, maar met een complete meisjeskamer ben je vaak voordeliger uit.