Jongenskamer

Voor een jongenskamer zijn een goed bed en handige meubels onmisbaar. Maar dan moet alles wel goed bij elkaar en de rest van het huis passen. Bij Mister Bed kun je eenvoudig een complete jongenskamer online kopen. Een groot voordeel aan onze jongenskamerpakketten is dat de meubels een mooi geheel vormen met elkaar. Verder verkopen we uitsluitend bedden en slaapkamermeubels van hoogwaardige kwaliteit.

De ideale jongenskamer is zoveel meer dan alleen een slaapplek voor je zoon. Het is een plek waar hij zich thuis voelt en zichzelf kan zijn. Maar waar haal je inspiratie voor een jongenskamer vandaan? Bij Mister Bed vind je een ruim aanbod aan complete jongenskamers in verschillende stijlen. Op deze pagina vind je alle stijlen jongenskamers uit ons assortiment bij elkaar. Klik op de collectie die het beste bij je zoon en je interieur past om te zien welke slaapkamermeubels we allemaal in die stijl hebben.

Voor iedere jongenskamer een passend thema

Mister Bed heeft verschillende complete slaapkamers voor jongens van alle leeftijden. Houdt je zoon van vliegtuigen? Dan is een pilotenslaapkamer vast iets voor hem. Voor de jongste jongens hebben we schattige peuterkamers in het assortiment, maar ook voor de tiener is er genoeg keuze. Van een stoere tienerkamer met metaalaccenten tot een robuuste kamer met een industriële look of een stijlvolle kamer in blank eikenhout: de perfecte slaapkamer voor iedere jongen is in onze webshop te vinden.

De jongenskamer als relaxplek

Het ideale bed voor in een jongenskamer is geschikt om heerlijk in weg te dromen, maar het kan ook functioneren als een relaxplek. Wil je zoon graag iets anders dan een eenpersoonsbed ? Een twijfelaar of een optionele bedlade in het bed is een goede optie als vrienden willen blijven slapen. Een twijfelaar of een hoogslaper is ook een goede keuze voor de lange termijn. Deze bedden zijn namelijk perfect voor de studentenkamer, waar de ruimte vaak beperkt is.

Een kamer met een opgeruimde uitstraling

Voor veel kinderen en tieners is het lastig om hun kamer op te ruimen én opgeruimd te houden. Voldoende opbergruimte zorgt ervoor dat de kamer snel opgeruimd kan worden en alle spullen een plek hebben. Als je een complete jongenskamer koopt, bereik je snel dat opgeruimde effect, omdat het meubilair op elkaar afgestemd is en bij elkaar past. Door het bed en opbergruimte te combineren, zoals een hoogslaper of een bed met lades, kun je bovendien efficiënt gebruikmaken van de beschikbare ruimte.

Jongenskamer online kopen

Alles voor de perfecte jongenskamer voor jouw zoon vind je in de webshop van Mister Bed. Je kunt verschillende slaapkamermeubels los kopen, maar met een compleet jongenskamerpakket ben je vaak voordeliger uit én weet je zeker dat alles bij elkaar past. Wil je zeker weten dat je zoon blij gaat zijn met zijn nieuwe kamer? Zoek de kamer dan samen uit!

Hoeveel ruimte heb je nodig?

Verschillende slaapkamers hebben verschillende afmetingen. Het is dus handig om te weten hoeveel ruimte de bedden en andere slaapkamermeubels in beslag gaan nemen. Je vindt hierover gedetailleerde informatie op de productpagina’s. De kinderbedden in ons assortiment zijn in de meeste gevallen eenpersoonsbedden van 90x200 centimeter, al hebben we ook veel twijfelaars van 120x200 centimeter of 140x200 centimeter. Alleen sommige ledikanten voor jonge kinderen en bedden met bijzondere vormen, zoals een autobed of een bedhuisje , zijn wat minder lang.

Een voordeel aan een bed dat twee meter lang is, is dat je niet snel weer een bed hoeft te kopen. Al onze bedden zijn namelijk gemaakt van kwaliteitsmaterialen, waardoor ze jaren mee zullen gaan, en je zoon zal niet snel te lang worden voor zijn bed. Houd er wel rekening mee dat de genoemde afmetingen die zijn van het matras dat erin past. Afhankelijk van de breedte van de bedombouw kan het zijn dat het bed iets groter uitvalt.

Accessoires voor een extra comfortabele jongenskamer

Om de slaapkamer van je zoon zo comfortabel mogelijk te maken heb je natuurlijk meer nodig dan alleen een jongensbed en enkele slaapkamermeubels. We leveren met alle bedden een lattenbodem mee, maar geen matras. Dit heeft ermee te maken dat het goede matras iets heel persoonlijks is. Sommige jongens slapen liever op een pocketveringmatras , andere op een koudschuimmatras . Gelukkig kun je ook bij ons terecht voor deze en nog veel meer soorten matrassen , waaronder speciale kindermatrassen voor jongensbedden.

Verder heb je voor een goede nachtrust bedtextiel nodig. In onze webshop vind je onder meer dekbedden , hoeslakens en dekbedovertrekken waar je zoon iedere nacht weer lekker onder kan kruipen. Een dekbedovertrek dat bij de smaak van je zoon past, zoals de kinderdekbedovertrekken die je bij ons in verschillende stijlen aantreft, maken de jongenskamer extra persoonlijk. Daar vind je schattige dekbedden voor de jongste kinderen, maar ook stoerdere ontwerpen voor de tienerkamer.

Ruimtebesparende oplossingen voor jongenskamers

Is de kinderkamer in jouw huis vrij klein of gaat je zoon binnenkort op kamers? Bij Mister Bed vind je verschillende ruimtebesparende oplossingen voor jongenskamers. We noemden al onze hoogslapers en bedden met opberglades, maar ook een opklapbed is een uitstekende optie om ruimte te besparen. Als je zoon er niet op slaapt, kan hij het bed omhoog klappen en de ruimte voor wat anders gebruiken. Vaak zijn opklapbedden geïntegreerd in kasten. Een prima manier om een bed en opbergruimte te combineren.