Massief Houten Commode

Voor een ladekast met een prachtige natuurlijke uitstraling moet je bij onze massief houten commodes zijn. Deze commodes van duurzaam Europees hardhout zijn gegarandeerd van topkwaliteit, maar ze staan ook mooi in ieder interieur. Je kunt ze gebruiken als kast om je baby op te verschonen, maar ook als ladekast in de slaapkamer, de woonkamer of de badkamer.

Sorteer op arrow-alt-down

4 producten

Boston Commode I - Wild Eiken
Elders € 1.849,00
Nu
Speciale prijs € 1.699,00 Normale prijs € 1.849,00

De levertijd is ca. 30 werkdagen

Boston Commode III - Wild Eiken
Elders € 2.149,00
Nu
Speciale prijs € 1.999,00 Normale prijs € 2.149,00

De levertijd is ca. 30 werkdagen

Boston Commode II - Wild Eiken
Elders € 1.849,00
Nu
Speciale prijs € 1.699,00 Normale prijs € 1.849,00

De levertijd is ca. 30 werkdagen

Palermo Ladekast - Eiken
Elders € 1.129,00
Nu
€ 979,00

De levertijd is ca. 30 werkdagen

4 producten

Een massief houten commode van Mister Bed is een eikenhouten ladekast op poten. Als we het in het Nederlands over een commode hebben, bedoelen we daar meestal een kast mee waarop baby’s verschoond worden. Maar dat is lang niet de enige functie van een commode. Zelfs als je geen kinderen hebt, is een commode een handig meubelstuk waar je veel spullen in kwijt kunt. En ook erop, want als je geen baby hoeft aan te kleden, kun je de ruimte bovenop het meubel gebruiken om spullen neer te zetten die gezien mogen worden.

Van welk hout zijn massief houten commodes gemaakt?

Het hout waar we onze massief houten commodes van maken is Europees hardhout. Dit hardhout halen we uitsluitend uit bossen die duurzaam beheerd zijn. Omdat we echt hout uit de natuur voor de commodes gebruiken zijn er geen twee exemplaren exact hetzelfde. De lijnen en knoesten in het hout zullen voor ieder exemplaar net wat anders zijn, waardoor al deze ladekasten hun eigen uitstraling hebben. We hebben alle houten commodes behandeld met hoogwaardige oliën. Hierdoor blijft het hout langer mooi, maar het is ook belangrijk voor de leefomgeving en gezondheid. Hout heeft bovendien een vochtregulerend karakter.

De veelzijdigheid van massief houten ladekasten

Een massief houten ladekast is op verschillende manieren te gebruiken. Het meest gebruikelijk is om deze ladekast in de slaapkamer te gebruiken. Beddengoed en kledingstukken die je eenvoudig op kunt vouwen kun je in de lades kwijt. Ook in de babykamer komt een massief houten commode goed tot zijn recht. Het is een perfect opbergmeubel voor de babyspullen die je bij de hand wilt hebben als je je kindje aan het verzorgen bent. Maar je kunt een massief houten commode ook inzetten als blikvanger met een natuurlijke uitstraling in bijvoorbeeld de woonkamer, de keuken of de gang.

Massief houten commode online kopen

Er zijn tegenwoordig steeds meer mensen die graag een stukje natuur in huis halen. Dat kan bijvoorbeeld door te slapen in een massief houten bed, maar ook door je spullen op te bergen in een massief houten commode. Via onze webshop is het heel eenvoudig om een commode van topkwaliteit eikenhout te kopen. Bestel je nieuwe commode online bij Mister Bed, dan bezorgen we je bestelling zo snel mogelijk bij je thuis.

Waarom een commode van echt hout?

We hebben verschillende commodes en andere kasten in het assortiment die een eikenhoutlook hebben. Meestal gaat dat om slaapkamermeubels die van hoogwaardig plaatmateriaal gemaakt zijn, zoals meubelspaanplaat, MDF of HDF. Waarom zou je dan toch kiezen voor een commode van echt hout? Een belangrijke reden is dat hout zeer duurzaam materiaal is. Massief houten commodes gaan tientallen jaren mee. Verder is hout zeer eenvoudig schoon te maken en is de tijdloze, natuurlijke uitstraling van een meubel van echt hout onovertroffen. Houten bedden en houten commodes zorgen zo voor een heel prettig leefklimaat in huis.

Bij welk interieur past een massief houten commode?

Sommige meubelontwerpen passen heel goed bij een specifiek interieur. Meubelspaanplaat in het wit of antraciet met veel rechte lijnen is bijvoorbeeld perfect voor een moderne inrichting, maar minder voor een huis met een wat natuurlijker uitstraling. Het mooie van onze massief houten commodes is dat ze eigenlijk overal wel bij passen. Omdat het hout uit de natuur komt, zijn ze een perfecte optie voor een kamer met een natuurlijke, landelijke uitstraling. Door de strakke vormen en donkerdere accenten passen onze houten commodes echter ook in een wat meer eigentijds interieur.

Hoe groot is een massief houten commode?

Het enige wat daarna nog belangrijk is, is dat de massief houten commode ook echt fysiek in de kamer past. Hoe groot een massief houten commode precies uitvalt is afhankelijk van welk model je op het oog hebt, al zijn alle commodes die je in ons online assortiment vindt 45 centimeter diep en tussen de 80 en de 90 centimeter hoog. De breedte varieert van 105 tot 155 centimeter, afhankelijk van de opties die je wilt hebben. We hebben namelijk commodes waar alleen lades in zitten, maar ook commodes met lades en één of twee deuren.

Andere massief houten meubels

Kies je vanwege het natuurlijke, duurzame karakter voor een massief houten commode? Bekijk dan ook eens onze massief houten bedden. Daar vind je verschillende bedden voor volwassenen en kinderbedden die gemaakt zijn van hoogwaardig eikenhout. Sommige hiervan zijn zelfs onderdeel van dezelfde serie als onze commodes, waardoor je zeker weet dat de meubels bij elkaar gaan passen. We hebben ook houten nachtkastjes in dezelfde series als onze houten commodes.