Schoenenkast

Heb je veel schoenen en ben je op zoek naar een meubel om ze netjes op te bergen? Met een schoenenkast uit de online winkel van Mister Bed houd je de kamer opgeruimd en heb je altijd overzicht over je collectie. Onze schoenenkasten zijn compact, waardoor ze in bijna iedere kamer passen. Bovendien nemen je schoenen zo minder ruimte in, omdat je ze boven elkaar op planken plaatst.

Sorteer op arrow-alt-down

1 product

Vintage Spiegelkast
sale
Elders € 229,00
Nu
Speciale prijs € 119,00 Normale prijs € 229,00

check-circle Uit voorraad leverbaar

1 product

Een schoenenkast is een kast waarin je je schoenen kunt opbergen. Qua constructie doet het denken aan het deel van je kledingkast waar je kleding in legt die je kunt opvouwen. Het is een kast met een aantal planken, al zit er over het algemeen minder ruimte tussen de planken van een schoenenkast dan tussen die van een kledingkast. Vaak kun je de planken zowel recht als schuin monteren. Je kunt een schoenenkast ook gebruiken om andere spullen in op te bergen, zoals badkameraccessoires.

Waarom is een schoenenkast nodig?

Nederlandse vrouwen hebben gemiddeld 23 paar schoenen en mannen 17 paar. Als je niet in je eentje woont, heb je al gauw een grote berg schoenen in huis. Dat neemt erg veel ruimte in beslag. Om de kamer een opgeruimde indruk te geven en niet over de schoenen te struikelen, is het handig om ze ergens op te kunnen bergen. Een mooie schoenenkast is dan de ideale oplossing. In een schoenenkast houd je alle schoenen makkelijk bij elkaar. Je kunt er bijvoorbeeld ook handschoenen en sjaals in kwijt.

De voordelen van een schoenenkast

Als je al je schoenen op één plek hebt, scheelt dat ook zoeken naar de schoenen die je aan wilt trekken. Met een schoenenkast van Mister Bed hoef je niet vlak voor vertrek op zoek naar de enkellaarsjes, hakken of sneakers die je aan wilt trekken. Je vindt ze namelijk allemaal in dezelfde kast. Je bergt al je schoenen er netjes in op, je hebt zicht op je gehele collectie en de kamer ziet er een stuk opgeruimder uit. Bovendien gaan je schoenen langer mee als je ze netjes in een kast zet.

Schoenenkast online bestellen

Ben je op zoek naar een stijlvolle, moderne schoenenkast die goed in je interieur past? Dan ben je bij Mister Bed aan het juiste adres. We hebben een ruim assortiment aan meubels die je slaapkamer en andere ruimtes in je huis opgeruimd en overzichtelijk houden. Mister Bed bezorgt jouw nieuwe schoenenkast en eventuele andere slaapkamermeubels snel bij jou thuis. Bekijk onze collectie en plaats je bestelling, dan gaan we meteen voor je aan de slag.

Hoe groot is een schoenenkast?

Sommige van onze meubels, zoals enkele van onze hoogslapers , hebben een ingebouwde schoenenkast. Dit is vaak een kleine kast waar een of twee paar schoenen in past. Onze echte schoenenkasten zijn een stuk groter. We vergeleken ze al eerder met het deel van een kledingkast waar legplanken in geplaatst worden en daar hebben deze kasten ook veel van weg. Het zijn hoge, smalle meubels van ruim 170 centimeter hoog en slechts een kleine 40 centimeter breed. Zo kun je heel efficiënt omgaan met de ruimte in je kamer.

Waar zijn schoenenkasten van gemaakt?

Alle schoenenkasten in ons assortiment zijn gemaakt van HDF. HDF staat voor “high density fibreboard”, een houtvezelplaat met een hoge dichtheid dus. Hiermee is HDF het stevigste van alle plaatmaterialen die je in ons assortiment aantreft. Het is sterk en slijtvast. Het bestaat weliswaar voor groot deel uit houtsnippers en zaagsel, maar het is een stuk lichter van gewicht dan echt hout. Daardoor is een kast van HDF eenvoudiger te monteren en te verplaatsen dan een massief houten kast.

Features van onze schoenenkasten

Omdat onze schoenenkasten een deur hebben, beschermen ze je schoenen goed tegen stof en ander vuil. Ook dit draagt eraan bij dat je schoenen langer meegaan als je ze netjes opbergt in een schoenenkast. Verder hebben we schoenenkasten die een langwerpige spiegel aan de voorzijde hebben. Zo kun je direct zien of je schoenen of laarzen goed bij de rest van je outfit passen. De brede handgreep is in de eerste plaats natuurlijk om de deur te openen, maar je kunt er ook spullen aan ophangen, zoals een sjaal of een handdoek.

En voor je andere kleding?

Naast bedden en schoenenkasten vind je bij Mister Bed ook een ruim assortiment aan kledingkasten in verschillende designs. Dat assortiment is zeer gevarieerd: draaideurkasten met een mooi strak ontwerp, schuifdeurkasten voor als de ruimte beperkt is en kasten met grote spiegels op de deuren. Voor een kleine kinderkamer vind je bij ons ook hoogslapers waar een kledingkast in geïntegreerd is. Zo helpen onze slaapkamermeubels je met alle opbergbehoeften die je hebt.