Bedombouw 180x200 cm

Een bedombouw van 180x200 cm is een bedombouw met de standaardafmetingen voor een king size bed. Bedden met deze afmetingen zijn de meest populaire tweepersoonsbedden in ons assortiment. Zoek bij een bedombouw van 180 bij 200 centimeter een passend matras en een goede lattenbodem uit, dan heb je het perfecte bed om met zijn tweeën in te slapen. Of in je eentje natuurlijk, als je graag de ruimte hebt in bed.

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Weinig bedframes zijn zo populair als een van 180 bij 200 centimeter. Wie op zoek is naar een tweepersoonsbed komt meestal op een bed van 180 centimeter breed uit. Dan is je bed breed genoeg voor twee mensen om er comfortabel in te slapen. Een eenpersoonsbed is immers meestal een bed van 90 bij 200 centimeter , dus een bedombouw die twee keer zo breed is, is ideaal voor twee personen. Bedden van 180 centimeter breed staan ook wel bekend als king size bedden .

Waarom een losse bedombouw van 180x200 cm?

Om comfortabel te slapen heb je meer dan alleen een bedombouw nodig. Een matras en een lattenbodem zijn onmisbaar. Toch heeft een losse bedombouw kopen verschillende voordelen. Allereerst zit je niet vast aan een bedbodem en een matras die misschien helemaal niet bij jouw comfortwensen passen. Die kun je eenvoudig zelf bij de bedombouw uitzoeken. Heb je al een matras en een lattenbodem die je comfortabel vindt, maar is je bed aan vervanging toe? Dan ben je direct klaar met een los bedframe.

Bedombouw van 180x200 cm in allerlei uitvoeringen

Juist omdat er zoveel vraag is naar bedframes van 180 bij 200 centimeter , vind je ze bij ons in verschillende uitvoeringen. Heb je een slaapkamerinterieur dat vrij traditioneel oogt? Dan raden we aan om te kiezen voor een houten bedframe of een bedombouw met een natuurlijke houtlook. Een witte bedombouw kan ook werken in zo’n interieur. Voor de wat modernere kamer hebben we ook 180 centimeter brede bedframes met strakke vormen in donkere kleuren, zoals zwart en antraciet. Wat jouw smaak ook is, er is bij Mister Bed altijd een bedombouw van 180 bij 200 centimeter voor te vinden.

Bedombouw van 180x200 cm online kopen

Ben je op zoek naar een stevig, comfortabel tweepersoonsbed? Dan ben je bij Mister Bed aan het juiste adres. In onze online winkel kies je eenvoudig de bedombouw, het matras en de lattenbodem uit die passen bij jouw wensen qua slaapcomfort en ontwerp. Wij zorgen er vervolgens voor dat de bedombouw waar jouw keuze op gevallen is zo snel mogelijk bij je afgeleverd wordt.

Een of twee matrassen in een bedombouw van 180x200 cm?

Als je kiest voor een bedombouw van 180 centimeter breed, heb je de keuze uit een matras over de gehele breedte van het bed of twee losse matrassen van 90 bij 200 centimeter . Wat het beste matras voor jou is, is afhankelijk van je slaapsituatie. Slaap je alleen? Dan raden we een groot matras van 180 bij 200 centimeter aan. Je lichaam kan dan overal op de juiste mate van ondersteuning rekenen. Bovendien hoef je niet bang te zijn dat je ’s nachts oncomfortabel tussen twee matrassen in komt te liggen.

Slaap je met twee personen in een bedombouw van 180 bij 200 centimeter? Dan kan het aan te raden zijn om twee losse matrassen in de bedombouw te leggen. Dat is bijvoorbeeld het geval als jullie sterk verschillen in lichaamsbouw of als een van jullie last heeft van specifieke lichamelijke klachten. Ook merk je zo minder van elkaars bewegingen. Als jullie wel ongeveer dezelfde lichaamsbouw hebben, raden we vanwege de ondersteuning een matras over de volledige breedte van het bed aan.

Welke lattenbodem in een bedombouw van 180x200 cm?

Welke lattenbodem de beste keuze is voor je bedombouw van 180 bij 200 centimeter is onder meer afhankelijk van je matraskeuze. Een pocketveringmatras heeft een bodem met minimaal 24 latten nodig en sommige matrassen met veren reageren niet goed op een verstelbare lattenbodem , omdat de veren dan krom kunnen gaan staan. Verder moeten er in een bedombouw van 180 centimeter breed altijd twee lattenbodems van 90 bij 200 centimeter . Over de gehele breedte zou er namelijk een te hoge overspanning nodig zijn.

Maak je bedombouw helemaal af

Een goede, stevige bedombouw met een matras en een lattenbodem die aan jouw voorkeuren voldoen zijn de perfecte basis voor een comfortabel bed. Maar je hebt ook beddengoed nodig. Je vindt in de online winkel van Mister Bed onder meer dekbedden en hoeslakens voor bedden in verschillende afmetingen. Verder bieden we een ruim assortiment aan slaapkamermeubels . Past een bedombouw van 180 centimeter breed niet in de slaapkamer? Overweeg dan een bedombouw van 160 bij 200 centimeter .