Hoogslaper met bureau en kast

Een hoogslaper met bureau en kast is het ideale ruimtebesparende bed voor de kinderkamer of tienerkamer. Meubels kunnen veel ruimte in beslag nemen, maar als je een hoogslaper, een bureau en een kast op hetzelfde oppervlak hebt, houd je opvallend veel ruimte in de slaapkamer over. Bij Mister Bed vind je hoogslapers met bureau en kast in verschillende ontwerpen, dus je gaat er zeker een vinden die bij de kinderkamer past.

Sorteer op arrow-alt-down

3 producten

Gautier Dimix Hoogslaper met Ledverlichting, Bureau en Kasten - Eiken (7).jpg
Elders € 2.629,00
Vanaf
Speciale prijs € 2.609,00 Normale prijs € 2.629,00

De levertijd is ca. 10 werkdagen

shopping-cart
Gautier dimix hoogslaper met bureau, boekenkast en kledingkast in wit met grijs
Elders € 2.549,00
Vanaf
Speciale prijs € 2.469,00 Normale prijs € 2.549,00

De levertijd is ca. 10 werkdagen

shopping-cart
Robin Halfhoogslaper met Bureau en Kast - Wit
Nieuw
Elders € 879,00
Nu
Speciale prijs € 729,00 Normale prijs € 879,00

check-circle Uit voorraad leverbaar

3 producten

Kinderkamers zijn vaak de kleinste slaapkamers in een huis. Met een kinderbed , een bureau , een kledingkast en eventueel nog andere slaapkamermeubels is die ruimte al snel gevuld. Hoogslapers zijn dan een goede oplossing. Omdat het bed van een hoogslaper op zo’n 180 centimeter hoogte zit, is er onder het bed nog volop ruimte die je kunt gebruiken. Kies je voor een hoogslaper met bureau en kast, dan heb je bijna alles wat je nodig hebt in de kamer op hetzelfde oppervlak.

Waarom een hoogslaper met bureau en kast?

We noemen kinderkamers als voorbeeld, omdat zoveel kinderen graag in een hoogslaper of een halfhoogslaper slapen. Maar er zijn ook zekere andere situaties waarin een hoogslaper met bureau en kast het ideale bed is. Het zal dan vooral gaan om kamers waarin de ruimte beperkt is. Voor een kleine studentenkamer waarin je tegelijkertijd woont, slaapt en studeert is zo’n bed bijvoorbeeld de perfecte optie. Zelfs in een klein appartement is een hoogslaper met bureau en kast – of een opklapbed – dé manier om efficiënt met de ruimte om te gaan.

Hoogslapers in verschillende ontwerpen

Hoogslapers met bureau en kast hebben we in veel verschillende ontwerpen. De verschillen kunnen hem zitten in hoe het bureau en de kledingkast onder het bed geplaatst zijn, maar ook simpelweg in hoe het geheel er uitziet. We hebben mooie witte hoogslapers of hoogslapers met een natuurlijke houtlook die in bijna ieder slaapkamerinterieur passen, maar ook heel moderne, donkere hoogslapers met een gamingbureau en geïntegreerde ledlampen voor een heel andere uitstraling. Je vindt dus voor iedere slaapkamer wel een passende hoogslaper met bureau en kast in onze online winkel.

Hoogslaper met bureau en kast online kopen

Slaapkamermeubels kunnen veel ruimte in beslag nemen. Kies je voor een hoogslaper met bureau en kast, dan kun je ze allemaal op hetzelfde oppervlak kwijt en bespaar je veel ruimte. Je vindt in onze online winkel hoogslapers met kledingkasten, ladekasten en soms zelfs allebei. Sommige hoogslapers hebben daarnaast een of meer boekenplanken . De variatie in ons assortiment is zo groot dat je het bed waarnaar je op zoek bent altijd bij ons kunt vinden.

Hoe groot is een hoogslaper met bureau en kast?

Omdat de meeste mensen uit ruimtebesparende overwegingen voor een hoogslaper met bureau en kast kiezen, proberen de meeste fabrikanten zoveel mogelijk opties binnen de ruimte van een eenpersoonsbed kwijt te kunnen. Dat betekent een bed van 90 bij 200 centimeter , maar het geheel valt wel wat groter uit, omdat de bedombouw en de trap om het bed mee in te klimmen daar nog bij komen. Verder kan het zijn dat het bureau wat uitsteekt en moet je altijd wat ruimte overhouden voor de bureaustoel.

De meeste hoogslapers zijn rond de 180 centimeter hoog. Daarom zijn hoogslapers in de regel uitgerust met uitvalbeveiliging in de vorm van een verhoogde rand. Desondanks raden we aan om kinderen pas vanaf 6 jaar in een hoogslaper te laten slapen. Let bovendien bij het uitzoeken van een matras op dat deze niet hoger is dan de bedrand. Als een hoogslaper te hoog is, is een halfhoogslaper van 120 centimeter hoog een goed alternatief. We hebben verschillende halfhoogslapers met bureau, al staat het bureau dan meestal wel haaks op het bed en niet recht eronder.

Waar is een hoogslaper met bureau en kast van gemaakt?

De meeste hoogslapers met bureau en kast in ons assortiment zijn gemaakt van hoogwaardige houtvezelplaten, waarvan meubelspaanplaat de meest voorkomende is. Meubelspaanplaat heeft verschillende voordelen voor een hoogslaper. Allereerst is het materiaal lichter dan echt hout of metaal, waardoor het geheel relatief eenvoudig in elkaar te zetten en uit elkaar te halen is. Verder is het bij houtvezelplaten heel makkelijk om ze een mooi uiterlijk te geven door middel van een melaminelaag in een mooie, opvallende kleur of juist een houtachtige look.

Matras en lattenbodem voor een hoogslaper met bureau en kast

In de meeste gevallen hebben hoogslapers met bureau en kast een bodemplaat waar je direct een matras op kunt leggen. Je hoeft er dan niet meer apart een lattenbodem bij te bestellen. Mocht dat wel moeten, dan staat dat op de productpagina. Alle soorten matrassen kunnen op onze hoogslapers gelegd worden, zolang ze maar niet te hoog zijn en daardoor de beveiligende functie van de verhoogde bedrand tenietdoen.