Ledikant baby

Een babyledikant is onmisbaar in de slaapkamer van jonge kinderen. Als je een van de mooie babyledikanten van Mister Bed in de babykamer neerzet, weet je zeker dat je jonge zoon of dochter comfortabel en veilig slaapt. We hebben ledikanten voor baby’s met verschillende ontwerpen. Zo vind je altijd wel een goed babyledikant waarvan je zeker weet dat hij goed bij de kinderkamer past.

Sorteer op arrow-alt-down

7 producten

Emma Babyledikant 70x140 - Wit
sale
Elders € 479,00
Nu
Speciale prijs € 299,00 Normale prijs € 479,00

check-circle Uit voorraad leverbaar

Klaudia Babyledikant 70x140 - Wit
sale
Elders € 439,00
Nu
Speciale prijs € 299,00 Normale prijs € 439,00

check-circle Uit voorraad leverbaar

Solvita Babyledikant 60x120 - Wit
Elders € 339,00
Nu
Speciale prijs € 259,00 Normale prijs € 339,00

check-circle Uit voorraad leverbaar

Klaudia Babyledikant 60x120 - Wit
sale
Elders € 479,00
Nu
Speciale prijs € 299,00 Normale prijs € 479,00

check-circle Uit voorraad leverbaar

Emma Babyledikant 60x120 - Wit
sale
Elders € 479,00
Nu
Speciale prijs € 299,00 Normale prijs € 479,00

check-circle Nog 2 in voorraad

Infans Color Babyledikant 70x140 - Antraciet
Elders € 439,00
Nu
Speciale prijs € 359,00 Normale prijs € 439,00

check-circle Uit voorraad leverbaar

Lora Baby Ledikant 70x130 - Wit
Elders € 539,00
Nu
Speciale prijs € 459,00 Normale prijs € 539,00

check-circle Uit voorraad leverbaar

7 producten

Babyledikanten verschillen sterk van de andere ledikanten in ons assortiment. Voor oudere kinderen en volwassenen is een ledikant een relatief eenvoudige bedombouw . Bij een ledikant denken veel mensen echter aan een babybed . In zekere zin is een babyledikant met een normaal ledikant te vergelijken, omdat het in beide gevallen om bedden gaat die naast het slaapgedeelte weinig extra ruimte innemen. Babyledikanten zijn echter uitgerust met hoge uitvalbeveiliging. Zo kun je er zeker van zijn dat je baby niet alleen comfortabel, maar ook nog eens heel veilig slaapt.

Hoe groot moet een babyledikant zijn?

De standaardafmetingen van een babyledikant zijn 60 bij 120 centimeter. Zo groot is de ruimte voor het matras, maar de bedombouw voegt daar aan alle kanten nog enige centimeters aan toe. Toch kun je er ook voor kiezen om meteen voor een meegroeiledikant te gaan. Deze ledikanten zijn een slag groter, namelijk 70 bij 140 centimeter. Het voordeel hiervan is dat het ledikant langer meegaat en je niet per se een overgangsbed nodig hebt voordat je kind naar een volwaardig peuterbed of kinderbed overschakelt.

Is een babyledikant veilig?

Ieder babyledikant in ons assortiment is uitgerust met uitvalbeveiliging. Aan alle vier de zijden van het ledikant zijn een soort hekken aangebracht waarvan de spijlen zo dicht op elkaar staan dat je baby er niet tussendoor kan kruipen. Verder is de uitvalbeveiliging normaal gesproken ongeveer een meter hoog, dus eroverheen klimmen is uitgesloten. Een babyledikant van Mister Bed is dus altijd heel veilig. Tegelijkertijd is het heel eenvoudig om je baby in het ledikant te leggen, vooral bij modellen waarbij je de hoogte van de bodem kunt verstellen.

Babyledikant online kopen

De kinderkamer is pas echt compleet als er ook een comfortabel babyledikant in staat. Mister Bed heeft een gevarieerd aanbod aan babyledikanten in verschillende designs. Een goede kwaliteit delen ze echter allemaal. Zoek vandaag nog het babyledikant uit dat het beste bij de kamer van je baby past, dan zorgen wij ervoor dat het ledikant snel bij jou thuis afgeleverd wordt.

Waarvan is een babyledikant gemaakt?

Alle babyledikanten in ons assortiment zijn gemaakt van meubelspaanplaat. Deze houtvezelplaten zijn populair voor kinderbedden, omdat ze weinig wegen – deze bedden zijn veel lichter dan houten bedden – maar toch heel stevig zijn. Je kunt je kind er dus met een gerust hart in laten slapen, maar tegelijkertijd draagt het beperkte gewicht eraan bij dat de ledikanten eenvoudig in elkaar te zetten zijn. Is je baby te groot geworden voor zijn of haar ledikant? Dan haal je een babyledikant van meubelspaanplaat ook eenvoudig weer uit elkaar.

Welk matras in een babyledikant?

Als je een matras voor een babyledikant zoekt, let je in de eerste plaats op de maat. Een matras voor een standaard babyledikant is 60 bij 140 centimeter, een matras voor een meegroeiledikant 70 bij 140 centimeter. We leveren deze niet matrassen niet standaard met het ledikant mee, zodat jij kunt uitzoeken waar jouw baby waarschijnlijk het meest comfortabel op slaapt. Tussen onze kindermatrassen vind je verschillende matrassen die goed bij de slaapcomfortwensen van jonge kinderen passen. Hier vind je onder meer pocketveringmatrassen en koudschuimmatrassen voor kinderen.

Beddengoed voor babyledikanten

Met een stevig ledikant en een comfortabel kindermatras ben je al een flink eind op weg. Maar met ons hoogwaardige beddengoed maak je het kinderbed helemaal af. Je vindt tussen ons beddengoed artikelen waar mensen van alle leeftijden wat van hebben, zoals dekbedden en hoeslakens . Als je voor jonge kinderen een bed zoekt, raden we echter aan om ook eens onze dekbedovertrekken voor kinderen te bekijken. Daar vind je dekbedovertrekken met ontwerpen die bij alle kinderen in de smaak vallen, zoals vrolijke kleuren en schattige dierenprints.

Te groot geworden voor een babyledikant?

Wat als je baby te groot is geworden om nog in een babyledikant te slapen? Dan vind je bij Mister Bed verschillende peuterbedden en kinderbedden van topkwaliteit tegen een scherpe prijs. De meeste van deze bedden hebben dezelfde afmetingen als een volwaardig eenpersoonsbed . Het gaat dan om bedden van 90 bij 200 centimeter .