Halfhoogslaper met tent

Sorteer op arrow-alt-down

1 product

Thijs Halfhoogslaper Speeltent - Prinses
Elders € 1.173,00
Nu
€ 749,00

check-circle Uit voorraad leverbaar

1 product

Een tent is een ontzettend leuke toevoeging aan elke halfhoogslaper. Je maakt deze kleurrijke tenten vast aan de halfhoogslaper en creëert onmiddellijk een vrolijke sfeer in de kinderkamer! En het is natuurlijk ook een ontzettend leuke plek om in te spelen. Welk kind heeft nu niet graag een plekje helemaal voor zichzelf? 

Misterbed.nl heeft verschillende soorten tenten, met allerlei leuke kinderprintjes. Kies bijvoorbeeld voor modern blauw, vrolijk roze of een stoer rood. Ga voor mooie prinsessen, stoere piraten of spiderman. Waar jouw zoon of dochter ook van houdt, je zult het vinden bij misterbed.nl. 

Halfhoogslaper met tent en een glijbaan

Voor nog meer speelplezier, zijn er ook halfhoogslapers met tenten en een glijbaan. Wie ziet zijn kinderen niet graag elke ochtend vrolijk uit bed glijden? Om het extra leuk te maken zijn er tenten die een torentje bovenop de glijbaan vormen! Alsof je in een echt kasteel slaapt. 

Ruimtewinst met een halfhoogslaper met tent

De meeste kinderkamers zijn niet heel groot. De ruimte onder een halfhoogslaper met tent komt dan goed van pas. Als uw kinderen mogen kiezen, maken ze er natuurlijk het liefst een speelruimte van. Maar als je de ruimte echt nodig hebt of als je kind wat ouder wordt, kun je de ruimte ook goed gebruiken als opbergruimte. Ook kun je er bijvoorbeeld een boekenkast of bureau onder plaatsen. Als je kind de tent niet meer leuk vindt, kun je die gemakkelijk verwijderen. 

Bestel snel een halfhoogslaper met tent

Bij misterbed.nl vind je alles dat je nodig hebt voor de kinderkamer. Complete slaapkamers, kledingkasten, matrassen en natuurlijk de allerleukste bedden. Of je nu op zoek bent naar een hoogslaper, een halfhoogslaper, een stapelbed of een bed met voldoende opbergruimte; misterbed.nl heeft alles wat je nodig hebt. Bestel snel de allerleukste halfhoogslaper met tent en wij bezorgen hem helemaal gratis bij jou thuis!