Hoogslaper

Twijfel je of er genoeg plek is in de slaapkamer voor een bed, een kast en een bureau? Dan is een hoogslaper de ideale oplossing. Met dit type bed kun je het bureau en opbergruimte onder het bed kwijt. Kinderen vinden zo’n slaapmeubel waar alles in zit vaak nog leuk ook. Maar ook voor studenten is een hoogslaper een goede ruimtebesparende oplossing.

Sorteer op arrow-alt-down

Producten 49-59 van 59

Gautier Dimix Hoogslaper - Eiken misterbed.nl.jpg
Elders € 1.399,00
Nu
Speciale prijs € 1.319,00 Normale prijs € 1.399,00

De levertijd is ca. 10 werkdagen

Gautier Dimix Hoogslaper - WitGrijs - misterbed.nl (2).jpg
Elders € 1.299,00
Nu
Speciale prijs € 1.209,00 Normale prijs € 1.299,00

De levertijd is ca. 10 werkdagen

Gautier Dimix Hoogslaper met Ledverlichting, Bureau en Kasten - Eiken (7).jpg
Elders € 2.629,00
Vanaf
Speciale prijs € 2.609,00 Normale prijs € 2.629,00

De levertijd is ca. 10 werkdagen

shopping-cart
Gautier Dimix Hoogslaper met Ledikant en Bureau - Eiken.jpg
Elders € 2.499,00
Vanaf
Speciale prijs € 2.369,00 Normale prijs € 2.499,00

De levertijd is ca. 10 werkdagen

shopping-cart
Gautier Dimix Hoogslaper met Ledikant en Bureau 90x200 - WitGrijs (6).jpg
Elders € 2.279,00
Vanaf
Speciale prijs € 2.209,00 Normale prijs € 2.279,00

De levertijd is ca. 10 werkdagen

shopping-cart
Gautier dimix hoogslaper met bureau, boekenkast en kledingkast in wit met grijs
Elders € 2.549,00
Vanaf
Speciale prijs € 2.469,00 Normale prijs € 2.549,00

De levertijd is ca. 10 werkdagen

shopping-cart
Mspace Hoogslaper 90x200 - Cascina/Wit
Nieuw
Elders € 1.149,00
Nu
€ 999,00

check-circle Uit voorraad leverbaar

Thijs Midi Hoogslaper met Rechte Trap - Whitewash
Elders € 805,00
Nu
€ 599,00

check-circle Uit voorraad leverbaar

Thijs Hoogslaper met Schuine Trap - Wit
Elders € 995,00
Nu
€ 699,00

De levertijd is ca. 30 werkdagen

Robin Hoogslaper met Bureau - Grijs
Elders € 649,00
Nu
Speciale prijs € 499,00 Normale prijs € 649,00

check-circle Uit voorraad leverbaar

Robin Hoogslaper met Bureau - Wit
Elders € 629,00
Nu
Speciale prijs € 479,00 Normale prijs € 629,00

De levertijd is ca. 30 werkdagen

Met een hoogslaper maak je optimaal gebruik van de ruimte in de slaapkamer. Een hoogslaper combineert namelijk een bed met opbergruimte . Je zou een hoogslaper kunnen vergelijken met een stapelbed . Het is een hoog bed met een ladder, maar in plaats van een tweede slaapplek vind je onder het bed kasten of boekenplanken . Er bestaan ook hoogslapers met bureau . Daarmee heb je bijna een complete slaapkamer in één. Ideaal als je beperkte leefruimte hebt in de slaapkamer of van een open en overzichtelijk geheel houdt.

Hoogslaper als ruimtebesparend bed

Een bureau en een boekenkast kunnen behoorlijk wat plaats innemen. Met een hoogslaper ben je geen extra ruimte kwijt. Onder de hoogslaper is genoeg plaats voor een mooie ruime werkplek. Je kunt kiezen voor een hoogslaper met bureau en kast , maar er zijn ook hoogslapers waar je zelf een bureau of kast onder kunt plaatsen. Voor de kinderkamer is een hoogslaper een makkelijke manier om een ruime, persoonlijke kamer te creëren met genoeg plek voor alle spullen.

Genoeg plek voor alles wat je wilt doen

Hoewel je onze hoogslapers bij onze kinderbedden vindt, zijn ze juist voor de tienerkamer of studentenkamer de ideale oplossing. Met een hoogslaper bespaar je veel ruimte op de vloer. Studentenkamers zijn vaak klein, waardoor je efficiënt met de beschikbare ruimte moet omgaan om een ruime, persoonlijke kamer te creëren met genoeg plek om alles te doen wat je wilt. Met een hoogslaper kun je slapen en studeren op hetzelfde oppervlak. De overgebleven ruimte kun je dan voor wat anders gebruiken.

Hoogslaper online kopen

Is een hoogslaper het ideale bed voor jouw kinderkamer, tienerkamer of studentenkamer? In de online winkel van Mister Bed kun je verschillende hoogslapers eenvoudig online kopen. Naast een breed assortiment qua stijlen bieden we ook hoogslapers en halfhoogslapers in uiteenlopende kleuren, materialen en afmetingen. Daarnaast vind je bij ons hoogslapers met interessante extra opties. Bekijk ons assortiment en laat je verrassen door wat er allemaal mogelijk is.

Hoe groot is een hoogslaper?

Bijna al onze hoogslapers zijn eenpersoonsbedden van 90x200 centimeter, al hebben we ook enkele modellen die hetzelfde formaat hebben als een twijfelaar . Dat zijn hoogslapers van 120x200 centimeter of 140x200 centimeter. Je kunt dus ook prima voor een hoogslaper kiezen als je wat meer ruimte nodig hebt dan je in een eenpersoonsbed zou hebben. Een voordeel van een hoogslaper met de afmetingen van een twijfelaar is dat je ook meer ruimte onder het bed hebt voor bijvoorbeeld een grotere ladekast of een extra groot bureau.

Is een hoogslaper veilig voor jonge kinderen?

We raden hoogslapers aan voor kinderen vanaf 6 jaar; precies het moment waarop je van een peuterbed overschakelt op een groter bed voor de kinderkamer. De meeste hoogslapers hebben uitvalbeveiliging in de vorm van een verhoogde rand of een reling. Gebruik een matras dat niet boven deze rand uitkomt, dan hoef je niet bang te zijn dat je kind uit bed valt. De hoogte van een hoogslaper is meestal rond de 180 centimeter. Onze halfhoogslapers zijn ongeveer 120 centimeter hoog.

Welke hoogslaper past bij jouw interieur?

De hoogslaper die je uitzoekt moet in de kamer passen. Dat geldt zowel voor het formaat als voor het design. Gelukkig hebben we bij Mister Bed hoogslapers in verschillende ontwerpen. Er zit dus gegarandeerd ook een bed bij dat doet bij jouw interieur past. We hebben hoogslapers in strakke, moderne designs, zoals de The Cube gamingbedden, maar ook ontwerpen met houten bedden waarvan de natuurlijke houtkleur duidelijk zichtbaar is. Deze bedden passen dan weer in een wat traditioneler, landelijker interieur.

Wat heb je verder nog nodig?

In de meeste hoogslapers vind je een geïntegreerde bodemplaat of lattenbodem die perfect in het bed past. Die hoef je dus niet meer los te bestellen. Wel is het nog nodig om een matras bij het bed te kopen, omdat iedereen andere wensen heeft op het gebied van matrassen. In onze webshop vind je bijvoorbeeld verschillende kindermatrassen die ideaal zijn voor onze hoogslapers. Met een dekbed en een leuk dekbedovertrek maak je de nieuwe slaapplek helemaal af.