Spelen en slapen in een hoogslaper

Spelen en slapen in een hoogslaper
22 juli 2022
Spelen en slapen in een hoogslaper

Een hoogslaper is een efficiënte en speelse manier om de slaapkamer functioneel in te delen. Naast dat het leuk en avontuurlijk is, is een hoogslaper ook erg praktisch. Ideaal voor een kinderkamer die aan de kleine kant is. Ook voor studenten is een hoogslaper handig om meer (studeer)ruimte te creëren!  

Ruimte creëren met een hoogslaper

Het zal je verbazen hoeveel ruimte je bespaart met een hoogslaper en hoeveel extra ruimte hierdoor vrijkomt. Zowel kinderen als studenten hebben vaak een hoop spullen om op te bergen. Speelgoed, schoolspullen of kledingstukken krijgen op een eenvoudige manier meer plek in de slaapkamer met een hoogslaper.

Door het slaapgedeelte omhoog te brengen met een hoogslaper, creëer je een groter gebruikersoppervlak. Voor alles waar je geen plek voor had, komt er nu ruimte vrij. Een comfortabel studeerplekje, een eigen speelhoek of meer opbergruimte. Je kunt de extra ruimte invullen zoals je zelf wenst!

Hoogslaper


Veilig slapen in een hoogslaper

Slapen in een hoogslaper is heel avontuurlijk en daarom is het extra belangrijk dat dit veilig kan. De hoogslapers van misterbed.nl worden geleverd met veiligheid barrières voor een veilige en zorgeloze nachtrust. Daarnaast adviseert misterbed.nl om een hoogslaper aan te schaffen voor iemand die (zelfstandig en veilig) de trap op en af kan klimmen, ook wanneer het donker is! Dit is vaak vanaf 5 á 6 jaar.

Slaap in de wolken en benut de ruimte er omheen optimaal. Een hoogslaper brengt veel plezier en efficiëntie in de slaapkamer. Misterbed.nl heeft een ruim assortiment aan hoogslapers, in diverse kleuren en maten. Zo weten we zeker dat er voor elk interieur een hoogslaper beschikbaar is!

De hoogslapers hebben allemaal één ding gemeen: ze zijn allemaal veilig en van hoogstaande kwaliteit. Kies ook voor een hoogslaper van misterbed.nl en je bestelling wordt gratis bij je afgeleverd!