Bedhuisje voor kleine avonturiers

Bedhuisje voor kleine avonturiers
22 juni 2022
Bedhuisje voor kleine avonturiers

Ouders kiezen steeds vaker voor een bedhuisje in kinderkamers. En misterbed.nl geeft ze geen ongelijk! Een bedhuisje is een pronkstuk voor in de kinderkamer en het maakt slapen en spelen een stuk gezelliger. Wie kiest voor een bedhuisje, kiest voor een heleboel pret!  

Een bedhuisje en zijn voordelen

Een bedhuisje biedt nog veel meer voordelen dan alleen plezier. Denk bijvoorbeeld aan de veiligheid ervan en de ruimte die je ermee bespaart! Bedhuisjes zijn in trek en dit is waarom: 

  1. Voor kleine kinderen is de wereld om hen heen groot. Een bedhuisje maakt de overstap van ledikant naar een groot bed een stuk makkelijker. Het is een stevig en solide kinderbed én net zo veilig als een ledikant, maar dan voor jonge kinderen. 
  1. Een bedhuisje biedt naast geborgenheid ook een veilig gevoel. De meeste huisjesbedden zijn laag aan de grond, waardoor kinderen met veel gemak zelf het bed in en uit kunnen stappen. Een grote geruststelling voor ouders, omdat het staat als een huis! 
  1. Een kinderbed huisje geeft een hele andere betekenis aan speel- en bedtijd en het maakt avontuurlijk dromen en spelen op één plek mogelijk. Het bedhuisje is ideaal om een eigen, vertrouwd plekje te creëren voor kinderen. 
  1. Het bedhuisje is daarnaast ook praktisch en geschikt voor iedere kinderkamer. Een aantal kinderbed huisjes uit het assortiment van misterbed.nl beschikken zelfs over opbergplekken, bijvoorbeeld door middel van een lade onder het bed. Hiermee bespaar je veel ruimte in de kinderkamer en is er een heerlijke, ruime plek om te spelen met vriendjes en vriendinnetjes.  
bedhuisje


Bedhuisje voor alle kinderen

Doordat het bedhuisje steeds populairder wordt, groeit het aanbod van misterbed.nl hierin mee. Een bedhuisje is heel sfeervol en gezellig en voor elk kind is er wel een thema naar wens. Misterbed.nl houdt graag rekening met de uiteenlopende wensen van alle kleine avonturiers! Afhankelijk van de stijl en kamerinrichting kies je het passende kinderbed huisje. 

Een boomhut huisje of safari bedhuisje past perfect in een stoere kamer. Ga je liever voor een dromerige stijl? Dan is een strandhuisbed vast en zeker het droombed van jouw kind. Welke stijl je ook kiest, het assortiment van misterbed.nl beschikt over een passend bedhuisje voor iedere kinderkamer!