Bedbodems

Monoflex Electro Lattenbodem 90x200

Kies uw uitvoering

chevron-down
truck De levertijd is ca. 10 werkdagen

Beschrijving

chevron-down
Artikelnr: 669020

Monoflex Electro lattenbodem 90x200
Lattenbodems zijn niet meer weg te denken als comfortabele en qua comfort aanpasbare matrasdragers. MisterBed.nl selecteerde uit het enorme aanbod een verstelbare lattenbodem met 2 electromotoren. Een solide beuken frame vormt de basis met daarin een subframe, waarin 28 stuks verende beuken latten zijn opgehangen in dubbele rubbers. Dit is het zogenaamde balanssysteem.

Het comfortdeel in de heupzone kunt u op uw eigen lichaamsgewicht instellen. De latten in de schouderzone zijn soepeler, waardoor uw schouders daar minder tegendruk ervaren. De bodem heeft bovendien een extra nekhoogteverstelling en een automatische knieholtebuiging. De ideale bodem voor een comfortabele zitpositie in bed. Niet alleen luxe, maar ook voor bijvoorbeeld thuisverpleging bijzonder geschikt!

Door het toepassen van een zilverkleurige coating op het frame en de latten is de bodem beter bestand tegen vocht én ziet deze er ook nog eens mooi uit.

De afgebeelde pootset is een optie. Dit is echter wel noodzakelijk, indien het ledikant, waarin u deze bodems gaat toepassen, geen ondersteuning in de lengterichting heeft!


Productspecificaties chevron-down
Merk Dico
Uitvoering Elektrische Lattenbodem
Afmetingen B90 x L200
Gewichtsklasse tot 100 kg
Materialen Houtvezelplaat
Levertijd chevron-down

De levertijd voor dit artikel is ca. 10 werkdagen.

MisterBed.nl levert dit artikel zonder extra kosten als bouwpakket bij u thuis (op de begane grond).