6 simpele manieren om blij wakker te worden

6 simpele manieren om blij wakker te worden
3 juni 2021
6 simpele manieren om blij wakker te worden

Merk je het ook al? Wanneer je wakker wordt is het zonnetje al op. Okee, dat zal nog niet voor iedereen gelden. Ik vind het heerlijk dat het steeds vroeger licht wordt. Het einde van de donkere dagen is in zicht. Ik vind de winter op zich nog niet zo erg, maar kort daglicht, dat vind ik echt een draak. Dus van de gedachte aan lange dagen alleen al word ik blij. Hieronder nog een aantal tips om vrolijk van te worden. 

1. GORDIJNEN OPEN, ZONLICHT BINNEN

Het is zo simpel. Oh en het sluit ook zo fijn aan op de inleiding. Licht! Wat doet het veel. Het zonnetje in je huis. En weg is je sombere humeur. Als bonus ook het raam nog even open. Ook wanneer het koud is. Tegen de tijd dat je tanden gepoetst zijn doe je ze weer dicht. Even de wind door je huis. Dat is toch heerlijk. 

2. NIET SNOOZEN

We hebben het er eerder al over gehad. Snoozen, het is zo verleidelijk, maar je wordt er eigenlijk nooit een fijner mens van. Je kunt best even tijd uittrekken om wakker te worden. Gebruik dat niet om weer te gaan (semi) slapen. 

3. WEET WAT JE GAAT DOEN

Wanneer je precies weet wat je gaat doen, dan weet je waarvoor je opstaat. Duidelijkheid is fijn. Zeker wanneer de wereld nog een klein tikkeltje wazig is.