Queen size bed

Queen size bedden zijn populaire tweepersoonsbedden. Door hun breedte van 160 centimeter zijn ze meestal groot genoeg voor stellen die samen slapen en nemen ze wat minder ruimte in de slaapkamer in dan een standaard kingsize bed. Mister Bed heeft een ruim en gevarieerd aanbod aan queen size bedden in verschillende materialen en ontwerpen. Jouw nieuwe queen size bed zit daar ongetwijfeld ook tussen.

Sorteer op arrow-alt-down

Producten 49-51 van 51

massief houten bed luik product.jpg
Elders € 2.139,00
Vanaf
Speciale prijs € 1.989,00 Normale prijs € 2.139,00

De levertijd is ca. 30 werkdagen

shopping-cart
massief houten bed hasselt product.jpg
Elders € 2.199,00
Vanaf
Speciale prijs € 2.049,00 Normale prijs € 2.199,00

De levertijd is ca. 30 werkdagen

shopping-cart
Tampa Ledikant - Artisan Eiken/Antraciet
Elders € 509,00
Vanaf
Speciale prijs € 429,00 Normale prijs € 509,00

De levertijd is ca. 30 werkdagen

shopping-cart

Een queen size bed is een relatief klein tweepersoonsbed . Internationaal zijn er kleine verschillen in de precieze afmetingen van een queen size bed, maar in West-Europa gaat het meestal om een bed van 160 bij 200 centimeter . De breedte is het belangrijkste; ook een langer bed van 160 centimeter breed wordt een queen size bed genoemd. Als jullie met zijn tweeën in hetzelfde bed slapen, is een queen size bed lekker knus en neemt het niet te veel ruimte in de kamer in. Je kunt een queen size bed echter ook als een heel ruim eenpersoonsbed gebruiken.

Waarom een queen size bed?

Veel mensen die op zoek zijn naar een tweepersoonsbed kiezen voor een kingsize bed . Dat is een bed van 180 bij 200 centimeter . Populaire afmetingen voor een tweepersoonsbed, maar niet iedere slaapkamer is groot genoeg voor zo’n groot bed, een nachtkastje en een kledingkast . Door te kiezen voor een queen size bed houd je wat meer ruimte over in de slaapkamer zonder dat je daarvoor slaapcomfort hoeft op te offeren. Als je alleen slaapt, is een queen size bed juist een aanrader als je een grote slaapkamer hebt. Zo heb je volop de ruimte.

Past een queen size bed in de kamer?

Een ander groot voordeel van een queen size bed is dat het een bed met heel gangbare maten is. Het is dus eenvoudig om er een matras voor te vinden. Let ook goed op dat het formaat van 160 bij 200 centimeter eigenlijk dat van het matras is. Met de bedombouw erbij is een queen size bed altijd wel wat groter dan die afmetingen. Vaak hoef je aan alle kanten van het bed rekening te houden met slechts enkele centimeters. Op de productpagina’s staan de exacte afmetingen.

Queen size bed online kopen

Een queen size bed is lekker ruim en prettig compact tegelijk. De meeste kamers zijn groot genoeg om te genieten van het optimale slaapcomfort dat een queen size bed van Mister Bed biedt. Zoek vandaag nog jouw ideale queen size bed plus een matras en lattenbodem uit, dan bezorgen wij je bestelling zo snel mogelijk bij jou aan huis. Zo bestel je ultiem comfort vanuit het gemak van je eigen huis.

Een groot matras of twee losse matrassen?

In een queen size bed past een matras van 160 centimeter breed, maar je kunt er natuurlijk ook twee matrassen van 80 bij 200 centimeter in leggen. Dit kan een betere optie zijn voor stellen met verschillende wensen voor hun matrassen. Dat kan om iets eenvoudigs gaan, zoals een hard of een zacht matras, maar ook als een van jullie vanwege lichamelijke klachten een speciaal matras nodig heeft, zijn twee losse matrassen die op jullie wensen zijn afgestemd een betere optie. Dat is ook het geval als jullie verschillende dag-en-nachtritmes hebben. Op twee losse matrassen merken jullie minder van elkaars bewegingen.

Stellen met ongeveer dezelfde lichaamsbouw en slaapgewoontes raden we aan om voor een groot matras van 160 bij 200 centimeter te kiezen. Dat is ook de beste keuze als je alleen in een queen size bed wilt gaan slapen. Dan hoef je niet bang te zijn dat je tijdens het slapen in de ruimte tussen de matrassen terechtkomt en je lichaam wordt overal gelijk ondersteund. Zo komt een groot matras in die situaties je nachtrust ten goede. Bij Mister Bed vind je koudschuimmatrassen , pocketveringmatrassen en binnenveringmatrassen voor queen size bedden.

Wat is het beste materiaal voor een queen size bed?

Al onze bedden zijn verkrijgbaar in verschillende materialen. Dat is bij onze queen size bedden niet anders. Grofweg zijn ze onder te verdelen in houten bedden , metalen bedden en bedden van houtvezelplaten. Houtvezelplaten, zoals meubelspaanplaat en HDF, zijn lichtgewicht en relatief voordelig. Bedden van deze materialen zijn eenvoudig in elkaar te zetten. Een bed van hout of metaal is daarentegen een uiterst duurzame keuze, omdat deze materialen heel lang meegaan. Houten bedden ogen wat rustieker, terwijl metalen bedden goed in een modern interieur passen.

Toch liever een ander formaat bed?

Is een queen size bed toch niet wat je zoekt? Als jullie met zijn tweeën wat meer ruimte willen, vind je daar bij ons een ruim aanbod aan kingsize bedden voor. Moet het juist kleiner vanwege beperkte ruimte in je slaapkamer? Bekijk dan eens onze twijfelaars . Daar vind je onder meer bedden van 120 bij 200 centimeter en bedden van 140 bij 200 centimeter . Allemaal tegen dezelfde prijs-kwaliteitverhouding als onze queen size bedden.