Hoogslaper

Nova Hoogslaper met Bureaublad - Wit

truck De levertijd is ca. 30 werkdagen

Beschrijving

chevron-down
Artikelnr: F50B

Een stevige hoogslaper (90x200) met ruim bureaublad in wit gelakt naaldhout. Gemaakt van een zeer stabiel massief frame van 9x9 cm!

Na gebruik als hoogslaper kan dit model weer worden omgebouwd tot twee 1-persoons ledikanten. De schuine trap kan zowel aan de linker- als aan de rechterkant worden gemonteerd.

Het bed wordt geleverd met een verende lattenbodem. Als bijpassende juniormatras adviseren wij u de Kids Comfort (90x200).

Voor alle afmetingen: zie de tekeningen.

Dit artikel is in onze showroom in Utrecht te bezichtingen.

Dit meubel is uit langzaam groeiende dennen vervaardigd. Kenmerken van deze natuurlijke, hoogstaande en milieuvriendelijke grondstof zijn de vele kleine onregelmatigheden, zoals minuscule haardunne scheurtjes, kleine en grote knoesten, kleurverschillen en de spanning in het hout. Specifieke kenmerken die door de houtbewerking niet volledig verwijderd kunnen worden. Aan deze tekenen van echtheid kunt u aflezen dat de door ons gebruikte bomen tientallen jaren in de bossen zijn gegroeid. Enkele knoesten worden door een stuk kernhout (hout uit het hart van een boom) vervangen, wij gebruiken hiervoor geen wax.

Heeft u voor blank grenen gekozen, dan zijn de meubelen licht en gelijkmatig van kleur. Al naar gelang de invloed van het daglicht en de zon worden de meubelen na een half jaar tot anderhalf jaar donkerder en ongelijkmatiger van kleur. Bij wit gelakte oppervlakten kunnen de knoesten zichtbaar worden. Het kan voorkomen dat er een kleine hoeveelheid hars uit het hout vloeit, omdat de lakkleuren op natuurlijke basis zijn vervaardigd. Dit proces getuigt van de echtheid van het product en vormt geen reden voor een klacht.

Productspecificaties chevron-down
Merk Suwem
Hoogte (cm) 169,00
Lengte (cm) 211,00
Breedte (cm) 137,00
Uitvoering Deelbaar, Trap: Beide zijden mogelijk
Afmetingen B90 x L200
Materialen Grenen hout
Kleuren Wit
Productonderdelen chevron-down
Levertijd chevron-down

De levertijd voor dit artikel is ca. 30 werkdagen.

MisterBed.nl levert dit artikel zonder extra kosten als bouwpakket bij u thuis (op de begane grond).

Nova Hoogslaper met Bureaublad - Wit aanpassen

Ladder + Legs + 3/4 rails   + € 0,00
Desk for high sleeper   + € 0,00
Dreamflex Rollattenbodem 90x200   + € 0,00
Nova Ledikant 90x200 - Wit   + € 0,00