Waarom een witte slaapkamer voor kinderen geen saaie keuze is

12-01-2017 10:57 | Mister Bed

Bij het inrichten van een kinderkamer kunnen de keuzes overweldigend zijn. Ga je voor blauw, rood, roze, paars of een andere kleur? Kies je een thema of houd je het simpel? En dan hebben we het nog niet eens over de keuze aan meubels en accessoires. Ja, de keuze is reuze maar soms is het erg lastig om te kiezen. Gelukkig kan je altijd voor basic wit gaan. Saai? Helemaal niet! Een witte slaapkamer voor kinderen is namelijk altijd een uitstekende keuze! 

Wit is altijd goed

Met een witte slaapkamer zit je nooit fout. Want wie houdt er nou niet van wit? In tegenstelling tot blauw en roze is wit een neutrale kleur. Het is niet voor jongens of voor meisjes. Wit is voor iedereen. Daarnaast zorgt het voor licht in de slaapkamer en straalt het rust uit. 

Wit als perfecte basis

Verandert jouw kind vaak van lievelingskleur? Dan kan je het beste kiezen voor een witte slaapkamer. Zo hoef je niet vaak de muren een lik verf te geven wanneer de voorkeur naar een andere kleur uitgaat. Verwissel de accessoires in de witte kamer in de gewenste kleur of ga voor een creatieve DIY en je creëert in een oogwenk een nieuwe sfeer! 

Witte meubels met een stoere twist

Een witte kinderkamer hoeft niet saai te zijn. Ga bijvoorbeeld voor een wit bed dat een echte eye catcher is! Zoals een stoere, witte hoogslaper of een witte halfhoogslaper met glijbaan. Wil je liever niet de hoogte ingaan? Ga dan voor een bed met wit metalen frame of een ledikant met een opvallend hoofdbord

Voordelig een witte kinderkamer?

Wil jij een witte slaapkamer creëren voor jouw kind maar heb je een beperkt budget? Geen probleem. Mister Bed bewijst namelijk dat witte kindermeubels niet duur hoeven te zijn. Zo hebben we stoere, witte kinderbedden voor elk budget. Wil je de kinderkamer een volledige make-over geven? Ga dan voor een witte meubelset, zoals de Kids serie. Een mooie witte kinderkamer is bij Mister Bed voor iedereen bereikbaar!