Uitrusten op de juiste matras

20-12-2019 11:28 | Mister Bed

De decembermaand staat bekend om gezelligheid, vreugde, maar ook om stress en de drukte. Op werk moeten de laatste loodjes van het jaar worden afgerond waar strikte deadlines aan gebonden zijn, je hebt familiebezoekjes en moet natuurlijk kerstinkopen doen. Maar natuurlijk ook de surprises die je moet maken aan het begin van deze feestmaand. Gedichten schrijven en natuurlijk nog de kerstboom optuigen. Ga zo maar door. Dit alles maakt van december waarschijnlijk wel de drukste maand van het jaar. Het is dus belangrijk om ervoor te zorgen dat je tijdens de feestdagen ook niet vergeet om te rusten op een goed matras.

Meerdere onderzoekers hebben gekeken op wat voor manier je minder stress kunt ervaren in deze periode. Hier zijn meerdere uitkomsten uitgekomen, bijvoorbeeld het inplannen van wat extra vrije dagen om bij te komen van de drukte. Ook zijn goede voorbereidingen het halve werk. 

Een andere manier om goed tot rust te komen tijdens deze periode is om ervoor te zorgen dat je jezelf ook de tijd gunt om uit te slapen. Hierbij komt een goed matras van pas om een goede nachtrust te ervaren. In ons assortiment beschikken we over meerdere soorten matrassen waardoor je er de volgende dag weer volop tegen aan kan. 

Je kan bij ons terecht voor meerdere soorten matrassen. Zo hebben wij bijvoorbeeld koudschuim matrassen. Deze matrassen hebben een open celstructuur, wat zorgt voor uitstekende ventilatie en luchtcirculatie. Daarnaast kennen deze matrassen nauwelijks kuilvorming en kunnen ze wel tot 10 jaar mee. Ook geeft het geen geur af en is zijn deze matrassen allergievrij. 

Bij ons kunt u ook terecht voor een pocketvering matras. Dit matras beschikt over een holle kern. Dit zorgt ervoor dat het matras optimaal verlucht, wat als gevolg heeft dat de gebruiker minder last heeft van geurtjes of vocht. Dit maakt de pocketvering matras ideaal voor personen die ’s nachts veel transpireren. Dit matras is daarnaast erg hygiënisch, omdat bacteriën op zoek gaan naar warme plekken, maar die zijn niet te vinden in dit matras. Ook dit matras is niet kuilvormig, wat ervoor zorgt dat dit matras wel 10 tot 15 jaar mee kan.

Voor meer matrassen kunt u hier een kijkje nemen op de website.

Namens het team van Mister Bed willen we jullie hele fijne feestdagen wensen en een gelukkig nieuw jaar!