Een goedkope kinderkamer? Eenvoudig én verrassend leuk, met deze tips!

06-01-2017 12:13 | Mister Bed

Iedere ouder wil het beste voor zijn kind en vaak wordt alles uit de kast getrokken voor de kinderkamer. Maar ook met een beperkt budget kan je eenvoudig en snel je zoon of dochter verrassen met een superleuke kinderkamer. Lees in deze blog hoe je een kinderkamer goedkoop kan inrichten en decoreren! 

Witte muren? Laat die verfpot dan maar in de schappen liggen

De smaak van kinderen kan snel veranderen. Een toffe muurschildering is dan wel leuk, maar het is mogelijk dat je zoon of dochter er snel op uitgekeken raakt. Erg zonde van het werk en geld! Vergeet dan ook de verfpotten en laat de witte muren zoals ze zijn. Zoals we eerder beschreven, zijn witte muren namelijk tijdloos en geschikt voor elke kinderkamer! 

Een goedkope kinderkamer met een complete set

Het inrichten van de kindekramer kan een kostbare investering zijn.Een complete set van meubels kan een uitkomst zijn. Zoals de Suzette 4-delige kinderkamerset. Voor nog geen 400 euro heb je een kinderbed (90x200), nachtkastje met lade, een royale kledingkast met 2 deuren en een bureau met lade én kast! 

Ga zelf aan de slag

Heb je twee rechterhanden? Laat dan je creativiteit los in de kinderkamer! Loop eens door het huis op zoek naar producten die je goed kan ombouwen tot iets moois! Zo kan je  van een paar oude fruitkisten en toffe boekenkast maken. Ook kan je een oud ladekastje toffe handgrepen geven door kleine poppetjes te gebruiken! Hoe? Dat kan je zien op onze Pinterest