5 tips om speelgoed op te bergen in de kinderkamer

12-04-2017 15:53 | Mister Bed

Een leuke speeldag laat zijn sporen na: poppen, Lego, autootjes en games maken van de kinderkamer een heus slagveld. Het is een herkenbare situatie voor elke ouder. Daarom geven wij jou 5 tips voor het opbergen van speelgoed!

1. Hup, de hoogte in!

Heb je een smalle kinderkamer? Ga dan de hoogte in! Met een compactslaper heb je opbergruimte boven het kinderbed. Niet genoeg opbergruimte? Met de compactslaper Babel heb je óók nog kastruimte achter het hoofdeinde en speelgoedlades onder het bed. Zo bespaar je ruimte én kan je speelgoed makkelijk opbergen. 

2. Speelgoed opbergen aan de deur

Opbergers met veel vakjes zijn niet alleen handig voor in de badkamer, ook zijn ze uitstekend geschikt voor het opbergen van speelgoed. Zo kan je iedere knuffel of Barbie zijn eigen plekje geven, of gebruik je vakjes voor kleurpotloden of autootjes!

3. Nooit meer rondslingerende games

Is jouw kind niet weg te slaan van de spelcomputer? Berg dan de spellen en toebehoren op in plastic bakken. Tip: boor in 1 van de bakken een gat voor de kabels van de spelcomputer. Zo heb je alle kabels uit het zicht en is het gamen binnen handbereik!

4. Geen speelgoeddozen? Geen probleem!

Heb je metalen speelgoed? Plak een magneetstrip op de muur, plaats al je metalen autootjes en ander speelgoed er tegenaan en laat de magneet zijn werk doen! Handig én ruimtebesparend!

5. Speeltenten

Razendsnel al het speelgoed uit het zicht? Een fluitje van een cent met een halfhoogslaper met speeltenten! Duur? Niet bij Mister Bed. Door besparing op logistieke kosten kunnen we altijd een laag prijskaartje aanbieden!