De hele wereld in je kamer!

05-09-2019 10:55 | Mister Bed

Het is een trend om een kamer te stijlen met een specifiek thema. Houd jij van reizen? Kies dan voor een reisthema! Mister Bed heeft meerdere artikelen op voorraad waarbij je je in het buitenland waant, zoals diverse bedden, kledingkasten en dekbedovertrekken.

Laten we beginnen in een grote stad in Europa. Er is zoveel te zien, zoals de Tower Bridge, Buckingham Palace, the Big Ben en meerdere winkelstraten waar je ook de winkel Hamleys hebt. Weet je al over welke stad het gaat? Inderdaad, Londen natuurlijk! Onze London bus dubbeldekker-stapelbed brengt je binnen no-time naar Londen. 

Maar met alleen een bed is je kamer natuurlijk nog niet compleet. Met dit coole Planes dekbedovertrek geniet je van een heerlijke nachtrust en vlieg je in je dromen de hele wereld over.

 Dan is je wereldreis natuurlijk nog niet voorbij, want na Londen heb je in je dromen helemaal zelf kunnen kiezen waar je naartoe bent gevlogen. Wat is het geworden? Australië, Italië of toch China? Dat kan je helemaal zelf beslissen met deze gave!

Mochten er nog andere wensen zijn, doe dan gerust inspiratie op met behulp van ons ruime assortiment. Veel stijl- en reisplezier!