Piraatjes aan boord!

28-05-2019 14:41 | Mister Bed

Alle piraatjes aan boord! Piraten staan bekend om hun wilde, stoere en avontuurlijke uitstraling. Met een piratenbed van Mister Bed zal geen enkel kind zich vervelen. Ook die van jou niet. Mister Bed helpt je bij het waarmaken van een piratendroom. Doordat elk piraatje net at anders wil, is het assortiment van Mister Bed uiteenlopend. Genoeg keuze uit piratenbedden dus!

De stoerste piraten lezen hun schatkaarten natuurlijk alleen op een echt schip. De Admiral Bootbed bevat zelfs een stuurwiel waarmee elk piraatje zo de wereldzeeën overvaart. Blijft er een piratenvriend slapen? Dan is dit bed de juiste oplossing. Het bed is voorzien van een optionele slaaplade. Zo kunnen de piraten heerlijk wegdromen op een piratenbed en hun wilde veroveringen op zee voortzetten.

De diverse piratenbedden in het assortiment van Mister Bed zijn uiteenlopend. Geen kind is hetzelfde en daarom heeft u een ruime keuze. Kies een halfhoogslaper met een tent waar de mysterieuze schatkaart besproken kan worden. Of ga voor een piratenbed met een diagonale glijbaan om zo af het dek van je schip af te glijden. Met een piratenbed en genoeg fantasie vaart jouw piraatje over de meest wilde wateren. Bekijk ons assortiment en bepaal welk piratenbed het best past bij jouw thema, kind en budget!