3 voordelen van een opklapbed

28-03-2019 09:33 | Mister Bed

Stel je eens voor. Je wil graag een leuke en stijlvolle kamer met een mooi bed. De ruimte die je hebt is echter beperkt. Je zou al gauw denken dat dit zorgt voor belemmeringen. Mister Bed heeft een oplossing voor iedereen die niet de ruimte heeft om een regulier bed te plaatsen. Het ruime assortiment aan opklapbedden helpt jou om alsnog een kleinere kamer stijlvol in te richten. Een opklapbed kent diverse voordelen. Hieronder lees jij de drie redenen waarom een opklapbed ideaal is.

1. Ruimtebesparend

Een opklapbed is ideaal voor kleinbehuisden of wat kleinere ruimtes. De opklapbedden van Mister Bed zijn niet alleen ruimtebesparend, maar ook heel stijlvol. Hierdoor krijg je de mogelijkheid om een ruimte te besparen én om de kamer stijlvol in te richten.

 2. Ideaal als logeerbed

Wanneer er iemand blijft logeren, is een opklapbed ideaal. Het opklapbed neemt in dit geval alleen ruimte in beslag wanneer het uitgeklapt wordt voor de logee. Op andere momenten is het bed ingeklapt en is de ruimte weer ter beschikking, ondanks dat je wel een volledige slaappek te bieden hebt.  

3. Multifunctioneel

Diverse opklapbedden uit het assortiment van Mister Bed zijn multifunctioneel. Een opklapbed met een ingebouwd bureau is ideaal om ruimte te besparen, maar ziet er ook heel stijlvol uit. De ruimte boven een opklapbed is ook ideaal voor extra opbergruimte.

Het bed wordt bevestigd aan de wand en kan makkelijk opgeklapt worden, zodat het niet in de weg staat. Bekijk de diverse opklapbedden van Misterbed.