Logees? Geen probleem met een slaapbank of inklapbaar bed!

27-09-2016 21:02 | Mister Bed

Als jij een heel gastvrij huis hebt en vaak logees hebt zal je het zeker herkennen: bedden tekort. Het is leuk als mensen blijven slapen, maar ideaal is op de bank slapen niet natuurlijk. Je gasten gun je uiteraard het beste, maar een speciale logeerkamer is misschien wat overdreven. 

Ultiem gastvrij met een slaapbank

De ideale oplossing is dan een slaapbank of inklapbaar bed. Een slaapbank is optimaal, terwijl je overdag heerlijk op de bank kunt zitten heb je ’s avonds een heerlijk bed in een handomdraai opgemaakt. Zowel de bank als het bed is comfortabel voor je gasten en voor jezelf. Een slaapbank bespaard een hoop ruimte, de ruimte is niet ‘weggegooid’ door een extra logeerbed maar kan handig gebruikt worden met de bank. Een slaapbank is super functioneel en ideaal voor logees. 

Inklapbaar of opvouwbaar bed

Een inklapbaar of opvouwbaar bed is ook erg handig. Allereerst is het erg praktisch omdat je een volledig bed hebt maar het zeer compact kunt opvouwen waardoor het nauwelijks ruimte inneemt. Een inklapbaar bed is een zeer goed alternatief voor een luchtbed bijvoorbeeld, die heel vaak lek zijn en niet lekker liggen. Ook zijn vouwbedden makkelijk te verplaatsen van de ene ruimte naar de andere, in tegenstelling met een volledig bed. Wat prettig is voor de gasten aan een vouwbed is dat ze niet op de grond hoeven te slapen. Het comfort voor je gasten en het gemak voor jou maakt dat een inklapbaar bed erg praktisch is. Ultiem gastvrij en voor extra loges is er met een slaapbank of inklapbaar bed altijd plek!