De leukste logeerbedden voor een logeerpartij

06-05-2019 10:19 | Mister Bed

Logeerpartijtje? Bij Mister Bed scoor je logeerbedden van de hoogste kwaliteit en de laagste prijs. De logeerbedden van Mister Bed zijn multifunctioneel. Een logeerbed kan bij ons niet gek genoeg zijn. Kies een logeerbed dat het beste binnen de stijl past van jouw logeerkamer. Zo hebben jouw logees altijd een goede slaapplek en ben je altijd goed voorbereid op onverwachtse logeerpartijen.

De stijlen van de bedden bij Mister Bed zijn uiteenlopend. Elk logeerbed heeft een eigen functionaliteit. Bespaar ruimte door te kiezen voor een vouwbed of een opklapbed. Maak jij liever goed gebruik van de ruimte die een logeerbed inneemt? Ga dan voor een bedbank met voldoende opbergruimte. Een opklapbed is voordelig voor ruimtebesparing in een wat kleinere ruimte. Voor extra ruimtebesparing is een opklapbed met bureau ideaal. Dit is de unieke oplossing voor kleinbehuisden.

 Ook onze Albero bedkast – logeerbed bespaart jou de ruimte. Dit logeerbed lijkt, wanneer ingeklapt, op een hippe kast en geeft je de mogelijkheid om dit naar eigen smaak verder te decoreren. De luxury- en easy vouwbedden passen goed bij een industrieel interieur. Het uiteenlopende assortiment van Mister Bed aan logeerbedden geeft jou de mogelijkheid om de logeerkamer in te richten naar eigen smaak, zodat jouw logees zich meteen thuis voelen en een goede nachtrust hebben. Nog even en ze willen niet meer weg!