LifeTime kast

30-03-2016 15:14 | kinderbed.info

Een kast voor in de kinderkamer is onmisbaar. Voor het opbergen van alle kinderkleding tot al het speelgoed en voorleesboekjes. Een kast moet:

  • stevig zijn
  • tegen een stootje kunnen en
  • optimaal en efficient gebruikt kunnen worden
  • goed binnen de inrichting van de kamer passen

LIFETIME heeft verschillende type kasten, van kledingkasten tot boekenkasten. De kasten van LIFETIME zijn van hoge kwaliteit door het gebruik van hoogwaardige materialen. 

Een meubel dat niet kan ontbreken in de kinderkamer is de kledingkast. Alle kinderkleding moet er in kunnen passen en hij moet tegen een stootje kunnen. Afhankelijk van de opslagbehoefte kan de kledingkast ingedeeld worden met 4 of 6 schappen, 2 of 3 deurtjes en verschillende lades. 

Een opgeruimde kinderkamer


Ieder kind vindt het fijn om zelf boekjes te lezen of voorgelezen te worden. Een kast voor al die boekjes is dan ook een goed idee in de kinderkamer. Afhankelijk van de kleine boekenwurm zijn er kasten met 1 tot wel 5 vakken.

Tot slot: het is heel handig om een kast te hebben om spullen in op te bergen. Als al die knuffels en speelgoed een plek hebben is het ook makkelijker om de kinderkamer enigszins opgeruimd te houden. Een opbergkast moet dus zeer functioneel zijn. 

Lifetime

LIFETIME ontwerpt zijn producten met het idee dat spelen, leren en slapen de belangrijkste dingen zijn in het kinderleven.

Door duurzame ontwerpen en neutrale kleuren kunnen de kasten van LIFETIME jarenlang mee en ze passen in iedere kinderkamer.