Rust in de slaapkamer met landelijke meubels

21-12-2016 10:55 | Mister Bed

Na een lange werkdag is niets zo lekker als een warm bad en een ontspannende massage om helemaal tot rust te komen. Helaas blijft dat voor velen een fantasie. Want niet iedereen heeft een bad en zeker niet iedereen heeft een vrijwilliger die de gespannen spieren los wil kneden. Daarom moeten we onze rust op een andere manier behalen. Een uitstekende manier is om de slaapkamer zo rustgevend mogelijk in te richten. Richt de slaapkamer bijvoorbeeld in in een landelijke stijl! Hoe? Dat leggen we graag in deze blog aan je uit. 

Vermijd felle kleuren

De basis van een landelijke sfeer ligt in het kleurenpallet. Ga voor zachte, natuurlijke kleuren, zoals antiek wit en beige. Donkere kleuren, zoals donkerbruin, kunnen ook erg mooi staan. In een landelijke slaapkamer kan je het beste felle kleuren vermijden. Deze kleuren verstoren namelijk de rustieke sfeer. 

Ga voor landelijke meubels in natuurlijke materialen

Hout, hout en nog eens hout. In een landelijke slaapkamer zijn natuurlijke materialen erg belangrijk. Neem daarom een houten bedframe, houten nachtkastjes en een houten kledingkast. Extra tip: kies voor een complete slaapkamerset. De charmante, rustieke sfeer komt optimaal tot zijn recht wanneer de slaapkamermeubels bij elkaar passen!

Zorg voor een comfortabel landelijk bed

Bij de rustieke uitstraling van een landelijke slaapkamer horen comfortabele meubels. Kies daarom voor een groot, comfortabel bed in landhuisstijl met extra veel kussens. Maak het af met een gebreide sprei op het bed en een schapenwollen kleedje op de grond. Steek grote stompkaarsen aan en geniet van de charmante uitstraling. 

Een landelijke kinderkamer?

Ook in een landelijke kinderkamer kan je het beste kiezen voor zachte kleuren. Ga daarnaast voor een massief houten bed waarin de houtstructuur zichtbaar is. Heb je wat meer budget? Kies dan voor een tof boomhutbed van massief hout. Decoreer de kinderkamer met kleurrijke accessoires in een zachte tint, zoals een donkergroene vintage lamp, bordeauxrode fotolijstjes of pastelkleurige kussentjes.

Voordelig een landelijke sfeer

Mister Bed biedt landelijke meubels voor elk budget. Het prijskaartje houden we zo laag mogelijk door te besparen op logistieke kosten. Wij kopen direct in bij de fabriek en slaan de producten op in onze eigen opslag in Doorn. Onze eigen chauffers brengen vervolgens de bestellingen bij je langs. Voordelig een landelijke sfeer in de slaapkamer halen? Dat kan bij Mister Bed!