Nooit meer bang in een halfhoogslaper met tent

05-10-2016 15:01 | Mister Bed

Het is een bekend probleem onder ouders: kinderen die bang zijn voor het donker en niet alleen durven te slapen. ”Mama, papa mag ik bij jullie in bed?” is een vraag die aan iedere ouder wel een keer is gesteld. Maar z’n drieën in een tweepersoonsbed vertoeven helpt niet bij een goede nachtrust. Hoe zorg je ervoor dat je kind de nacht alleen door durft te brengen?

 

Halfhoogslaper met tent

Wanneer kinderen bang zijn, kruipen ze vaak diep onder de dekens. Dit geeft een veilig en warm gevoel. Een hemelbed of boomhutbed simuleert dit idee en is dan ook een ideale oplossing. Ook een halfhoogslaper met tent is een uitstekende optie. Het tentje plaats je over de hoofdzijde van het kinderbed. De tenten zijn er in verschillende thema's en kleuren. En via het kleine raampje kan je zoon of dochter altijd even vanuit een veilige omgeving de kamer inspecteren op monsters!

  

Nooit alleen de nacht doorbrengen

Toch nog een beetje eng? Stel dan jouw kind gerust met zijn of haar favoriete held. Met Cars, Hello Kitty, Elza of andere Disneyprinsessen slaapt jouw kind nooit alleen. Ook leuk: breng glow-in-the-dark sterren aan op de tent. Dit zorgt voor extra verlichting en brengt sfeer in de kinderkamer! Zo creëer je met een halfhoogslaper met tent een plekje waarin je kind zich veilig voelt. Een plekje om zorgeloos de nacht in door te brengen.

 

Halfhoogslapers voor elk budget

Een halfhoogslaper met tent hoeft geen kostbare investering te zijn. Bij Mister Bed bieden we haflhoogslapers voor elk budget. De prijzen kunnen we zo laag mogelijk houden door onze besparing op logistieke kosten. Zo kopen we direct in bij de fabriek en worden de producten opgeslagen in onze eigen opslag in Doorn. Ook brengen onze eigen chauffeurs de bestellingen van deur tot deur. Het voordeel van de besparing rekenen we door aan onze klanten. Zo kunnen we altijd de laagste prijs bieden!