7x de leukste halfhoogslapers voor meisjes!

17-10-2018 15:00 | Mister Bed

Welk meisje wil er nou geen halfhoogslaper? Halfhoogslapers besparen ruimte, zijn veilig en komen in zoveel verschillende soorten en maten dat het moeilijk kiezen is. Maar geen paniek, wij zetten 7x de leukste halfhoogslapers voor meisjes voor je op een rij. Zo hoef je niet meer zo lang te dromen over je nieuwe halfhoogslaper, maar droom je er binnenkort gewoon in!

1.    Een halfhoogslaper voor prinsesjes

Als je denkt aan een leuke halfhoogslaper voor meisjes denk je al snel aan een prinsessenbed. Een prinsessenhalfhoogslaper tovert jouw kamer om tot een echt paleis! Trek je muiltjes en je prinsessenjurk aan en waan je in je eigen sprookjeswereld. Richt de speeltent in naar jouw smaak en kies voor bijpassend beddengoed om het echt af te maken.

Dat wordt prins(es)heerlijk slapen!

halfhoogslaper meisje   halfhoogslaper meisje

halfhoogslaper meisje   halfhoogslaper meisje

Kim halfhoogslaper prinses | Thijs halfhoogslaper prinsesAlex halfhoogslaper glijbaan prinsesPrinses halfhoogslaper

2.    Een klassieke halfhoogslaper

Een klassieke halfhoogslaper is perfect voor meisjes die niet van tierelantijntjes houden. Of voor meisjes die al zoveel leuke spulletjes hebben om hun kamer mee in te richten dat een basic halfhoogslaper het enige is dat ze nog nodig hebben. Sommige halfhoogslapers kunnen later ook als eenpersoonsbed gebruikt worden, dus ze gaan ook nog eens lekker lang mee!

 halfhoogslapers meisjes  halfhoogslapers meisjes  halfhoogslapers meisjes

Alex halfhoogslaper - wit basic | Noortje midihoogslaper | Eliyas halfhoogslaper glijbaan basic 

 

3.    Een halfhoogslaper met een glijbaan

Naar beneden roetsjen zonder in de rij te staan? Dat is een droom die uitkomt als je kiest voor een halfhoogslaper met glijbaan! Bovendien ben je als je wakker wordt ook nog eens lekker snel beneden. Ook dit soort halfhoogslapers zijn er weer in allerlei soorten en maten. Welke je ook kiest: met een halfhoogslaper met een glijbaan is plezier gegarandeerd!

    

    

Alex halfhoogslaper glijbaan fuchsia-roze | Kids halfhoogslaper met glijbaan | Alex halfhoogslaper glijbaan roze wit | Eliyas halfhoogslaper hearts 

4.    Een boomhut halfhoogslaper

Met een boomhut halfhoogslaper maak je je eigen plekje in de lucht. Het voordeel is dat je niet naar buiten hoeft en dat je het heel veilig is. Je kan de boomhut bovendien heel leuk inrichten en je kan er heerlijk in slapen. Kies een mooi dekbed en leg er een lekker kussen in. Maak het af met leuke lichtjes en roze slingers in en jij hebt de gezelligste boomhut van iedereen!

 

halfhoogslaper meisje   halfhoogslaper meisje

Boomhut halfhoogslaper || Boomhut met schuine trap

 

5.    Een roze halfhoogslaper

Geen specifiek thema in je hoofd, maar wel een fan van roze? Kies dan voor een roze halfhoogslaper, want die past thuis in iedere meisjeskamer. Deze roze halfhoogslapers zijn sweet like candy! Kies er een met een uitschuifbaar bureau en heel veel opbergruimte. Zo hou je veel plek over om te spelen of om andere spulletjes neer te zetten.

 

halfhoogslaper meisje    halfhoogslaper meisje

halfhoogslaper meisje .  halfhoogslaper meisje

Finn halfhoogslaper | Bonny N halfhoogslaper | Mick juniorboxspringset | Bonny 91 halfhoogslaper

 

6.    Een halfhoogslaper met een huisje

Voor meisjes die een eigen huisje willen is deze leuke halfhoogslaper perfect! Hier kan je lekker slapen en ben jij de baas in huis. Verzamel al je favoriete spulletjes en richt daarmee je huisje in. Of speel verstoppertje, want niemand zal je vinden! Leg er een matras in voor logeetjes of plak lichtgevende sterren onder je bed voor een echt sterrenhemel. Jouw huis, jouw regels!

halfhoogslaper meisje

Noah halfhoogslaper

 

7.    Een houten halfhoogslaper

Een houten halfhoogslaper zorgt voor een leuke sfeer in je meisjesslaapkamer. Het geeft kleur aan je kamer zonder dat het te druk wordt. Daarnaast kan een houten hoogslaper ook veel jaren mee, omdat je er niet snel op uitgekeken zal raken. Ga voor tijdloos en sfeervol met deze houten hoogslapers!

halfhoogslaper meisje    halfhoogslaper meisje

 Kim halfhoogslaper beuken | Kim halfhoogslaper 4-delig

De leukste kinderbedden vind je bij Mister Bed!

Geïnspireerd geraakt door deze vrolijke bedden? Bij Mister Bed vind je deze bedden en nog veel meer! Bekijk onze webshop voor de leukste kinderbedden