Bibbidi-bobbidi-boo: De ultieme prinsessenkamer!

18-05-2017 13:47 | Mister Bed

De meeste kleine meisjes gaan door een prinsessenfase. Gaat jouw dochtertje ook door deze fase heen en wenst ze als een echt prinsesje behandeld te worden? Met roze als hoofdkleur, Disney prinsessen die niet meer weg te denken zijn en een lading jurkjes? Gebruik onze handige tips om met gemak de ultieme prinsessenkamer in te richten.

 

 Roze, roze en nog eens roze. Of toch maar niet?

Verf de hele kamer roze, kies voor een enkele roze muur of gebruik roze accessoires en details. Ga voor knalroze als je in een gedurfde bui bent of kies een zachtroze tint voor een subtieler effect. Als je dochter een favoriete prinses heeft, kan je ook kiezen voor een kenmerkende prinsessen kleur. 


Princess Colors

 

 

Een bed geschikt voor een prinsesje

Het pronkstuk van een meisjeskamer is een echt prinsessen bed. Het is dus erg belangrijk om het juiste bed voor jouw kleine prinses uit te zoeken. Wil ze een prachtig hemelbed met extra bergruimte of zal ze juist genieten van een glijbaan en speeltent? Welk prinsessen bed je ook kiest, je dochter zal glimmen van geluk.

 Mister Bed Prinsessen bed

 

 

Elke dag een andere jurk

In een prinsessenkamer horen uiteraard verkleedjurken. Geef deze dus een mooie plek in de kamer. Het liefst op een opvallend plek of in een knus hoekje. Hang mooie haken en een grote spiegel aan de muur om het perfecte plekje te creëren. Heeft je kleine meid een halfhoogslaper met prinsessentent? Hang de jurken dan in de tent, zodat je dochter in haar eigen kasteeltje kan spelen.

Verkleden

 

Klokslag 12 uur! Tijd voor bed.

Of een paar uur eerder natuurlijk. Hoe het ook zij, bedtijd is niet compleet zonder bijpassend dekbedovertrek. Afhankelijk van de leeftijd van je kind kan dit een knalroze overtrek zijn, maar het kan ook matchen bij haar favoriete prinses. 


Dekbedovertrek Prinsessen

 

 

Denk aan de sprookjesachtige details

Voor een ultieme prinsessen kamer voer je het thema natuurlijk helemaal door. De muren, het bed, decoratie, het beddengoed en natuurlijk de juiste meubels. Kies daarom voor een opbergrek, een boekenrek of speelgoedkist geheel in stijl van de kamer. 

 

MisterBed speelgoedkist

 

 

Creëer de ultieme prinsessenkamer!

Nog meer inspiratie nodig? Bezoek onze Pinterest pagina! Als je er al helemaal uit bent hebben we genoeg keuze op de MisterBed website.