Vrolijk de dag beginnen met een bed met glijbaan

05-10-2016 12:51 | Mister Bed

De herfst is begonnen. Het wordt kouder, natter en de dagen worden korter. Maar ook het opstaan wordt moeilijker. “Nog één keertje omdraaien”, zeggen we tegen onszelf terwijl de wekker rinkelt. Eenmaal opgestaan ligt de volgende klus in de ochtendspits al klaar: de kinderen uit bed halen. Hoe zorg je ervoor dat de kinderen snel onder de warme dekens vandaan komen? Door het opstaan avontuurlijk te maken met een halfhoogslaper met glijbaan!

 

Van de glijbaan als een echte piraat

Is jouw kind een echte avonturier? Kies dan een bed met glijbaan in piratenthema. Zo wordt opstaan leuker én stapt jouw kind nooit meer met het verkeerde been uit bed. Een bed met speeltenten en een glijbaan toveren de kinderkamer om tot dé ideale speelplek. Nodig je vriendjes uit, speel in de speeltenten, sta op de uitkijk en zoef van de glijbaan. Speelkwartier, bedtijd en opstaan is nog nooit zo leuk geweest. 

 

Hup, onder de kerktoren door!

Voor echte prinsesjes is er niets leuker dan een bed in kasteelthema! Speel in de roze speeltenten en glij onder de roze kerktoren door. Geen fan van roze? Kies dan voor een wit basic bed met glijbaan. Dat past in elke kinderkamer! Of ga voor een bed in een ander thema of in een andere kleurenvariant. Heeft jouw kind hoogtevrees? Geen nood. De halfhoogslapers zijn namelijk 113 cm hoog. De ideale hoogte voor de avontuurlijke spruiten! Zorg voor een vliegensvlugge start met een bed met glijbaan!